EVO GDE JE PRINC HARI PROVEO NOĆ, ISPLIVALI NAJNOVIJI DETALJI: Javnost NEĆE VEROVATI šta se DESILO SA...
Foto: Profimedia

NOVO

EVO GDE JE PRINC HARI PROVEO NOĆ, ISPLIVALI NAJNOVIJI DETALJI: Javnost NEĆE VEROVATI šta se DESILO SA...

Hari koji se ukrcao na jedanaestočasovni let, odleteo je u Englesku bez supruge Megan Markl i njihovo dvoje dece, Arčija i Lilibet

Objavljeno: 09:38h

Kako strani mediji navode,princ Hari "bi rado prihvatio" da se sastane sa svojim bratom Vilijamom, međutim noć je proveo u jednom londonskom hotelu.

Kako navodi Mark Dajer, zajednički prijatelj prinčeva, sasvim je razumljivo što do njihovog zajedničkog susreta neće doći, a čija netrpeljivost datira od tragične smrti njihove majke, princeze Dajane.

Princ Vilijam će do daljeg ostati fokusiran na svoju suprugu Kejt koja se oporavlja od operacije abdomena i privremeno će odsupiti od javnih dužnosti sve do Uskrsa.

Princ Hari
foto: Profimedia

Kako strani izvori navode, vojvoda od Saseksa doleteo je juče iz Kalifornije kako bi mogao da bude svega 45 minuta sa kraljem Čarlsom.

Hari nije proveo noć u kraljevskoj rezidenciji i ne namerava da ostane zadugo u Londonu i već se priprema za svoj put nazad u Montesito gde živi sa suprugom Megan Markl i njihovo dvoje dece Arči i Lilibet.

Vojvoda, kako se saznaje, pridružiće se Megan sledeće nedelje za komemorativni događaj Inviktus igara koje se održava u Vankuveru.

Oni koji su bliski princu Hariju, navode da je vojvoda bez obzira na sve, ipak voljan sa se sastane sa svojim otuđenim bratom: "Vojvodin glavni razlog zbog kojeg je otputovao u London je zapravo susret sa njegovim bolesnim ocem. Mada, ako ipak iskrsne prilika da se vidi i sa princom Vilijamom, on će i to rado prihvatiti."

Princ Vilijam, Princeza Dajana, Kraljevska porodica, Velika Britanija
foto: EPA-EFE/PHIL NOBLE / POOL

Hari koji se ukrcao na jedanaestočasovni let, odleteo je u Englesku bez supruge Megan Markl i njihovo dvoje dece, Arčija i Lilibet.

Da podsetimo, Harijev i kraljev odnos je poljuljan od smrti kraljice Elizabete II i kako je saopšteno otac i sin nisu bili u kontaktu kada je vojvoda proslavio svoj 39. rođendan.

Izvori iz palate, mada, navode da trenutno ne postoji šansa da se otuđena braća sastanu tokom vojvodinog boraka u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Princ Hari je juče stigao u Klarens Haus oko 14:25 časova gde je "na kratko" imao sastanak sa svojim ocem, kraljem Čarlsom.

Kralj Čarls, Kralj Čarls III, Kraljica Kamila
foto: HENRY NICHOLLS / AFP / Profimedia

Da podsetimo, kralj Čarls je lično nazvao princa Harija kako bi mu saopštio tužne vesti.

Hari je na putu do Klarens Hausa, kako navode očevici stigao u pratnji policijskog obezbeđenja.

Ni princ Hari ni princ Vilijam i dalje se nisu oglasili povodom čitave ove situacije.

Bonus video:

01:47

ELIZABETA II SPASILA RUSE OD PROPASTI! Stručnjak otkrio kako je pokojna kraljica PROMENILA TOK ISTORIJE I ZAUSTAVILA HITLERA

(Espreso/Kurir/T.B./Daily Mail/Prenela: N.J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.