"PREKLINJEM VAS, NEMOJTE" Jezivi detalji masovnog silovanja devojčice u Katanji, cela ITALIJA POTRESENA ZLOČINOM!
Italijanska policija, Foto: Profimedia

monstruozno

"PREKLINJEM VAS, NEMOJTE" Jezivi detalji masovnog silovanja devojčice u Katanji, cela ITALIJA POTRESENA ZLOČINOM!

Italija je potresena nakon što je u javnosti osvanula informacija da je silovana trinaestogodišnja devojčica

Objavljeno:

Italija je potresena nakon što je u javnosti osvanula informacija da je devojčica (13) silovana prošlog utorka u javnom toaletu parka Vila Belini u italijanskom gradu Kataniji identifikovala je dva navodna maloletna počinioca, saopštila je policija u nedelju.

Identifikacija silovatelja je izvršena tokom procesa postrojavanja i identifikacije sedam osumnjičenih članova bande u američkom stilu, od kojih su svi Egipćani, saopštila je policija, a prenela italijanska agencija ANSA na engleskom jeziku.

Devojčica, međutim, nije uspela da identifikuje ostalih pet koji su navodno bili u grupi, rekavši da im nije videla lica i da ne želi da optužuje nevine ljude.

Primorali njenog dečka da sve gleda

Međutim, ostalih pet je identifikovao devojčin 17-godišnji dečko, koji je navodno bio primoran da gleda gnusni čin dok je držan kako nije mogao da reaguje.

Jedan član grupe je takođe navodno priznao da je učestvovao u činu u gradu na istočnoj obali Sicilije.

Preklinjala da je ne povrede

- Preklinjem vas, preklinjem vas, nemojte me povrediti, pusti me - molila je 13-godišnjakinja počinioce tokom zločina, prema onome što je navodno rekla policiji.

Podsetimo, italijanska premijerka Đorđa Meloni izrazila je u subotu solidarnost sa devojčicom i saopštila da će država osigurati pravdu.

Bonus video:

04:45

AKO SE SILOVANJE NE PRIJAVI NAKON 72 ČASA SUĐENJE JE ĐAVOLSKI TEŽAK POSAO! Advokat: Postoji način da se olakša žrtvama, evo i koji

(Espreso/Jutarnji/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.