TEŠKA SUDBINA DEVOJČICE (13) IZ NOVOG PAZARA: Otac osumnjičen za VIŠEGODIŠNJE SILOVANJE, majka je OSTAVILA
Osumnjičeni Novopazarac, Foto: Printscreen/Facbook

teška životna priča

TEŠKA SUDBINA DEVOJČICE (13) IZ NOVOG PAZARA: Otac osumnjičen za VIŠEGODIŠNJE SILOVANJE, majka je OSTAVILA

Devojčica (13) koju je otac godinama silovao, majka je napustila pre tri godine

Objavljeno:

Javnost je uznemirena zbog slučaja silovanja u Novom Pazaru zbog čega je uhapšen muškarac N.D. (45) koji je godinama silovao svoju ćerku (13). Kako saznaje "Informer", devojčica ima brata, a majka ih je napustila pre tri godine zbog čega se o njima brine tetka.

Nakon hapšenja, Centar za socijalni rad iz Novog Pazara radi na tome da budu deca izmeštena iz porodice. N.D. je uhapšen u zajedničkoj akciji beogradske kriminalističke policije i novopazarske policije nakon što je utvrđeno da je putem društvenih mreža slao fotografije na kojima ima intimne odnose sa ćerkom koja ima svega 13 godina.

Osumnjičeni Novopazarac
Osumnjičeni Novopazaracfoto: Printscreen/Facebook

Istragom je utvrđeno da je on svoju ćerku primoravao šest ili sedam godina na intimne odnose, sve to je snimao i delio na društvenim mrežama. Čak je i prodavao za 10 dolara.

Nakon hapšenja, komšije su tvrdile da je on dobar čovek i da nema šanse da je N.D. to radio. U međuvremenu je otkriveno da je on već u prošlosti bio osuđivan za proganjanje, odnosno namamljivanje maloletnica.

Bonus video:

02:23

ZBOG LAJKOVA RODITELJI IZLAŽU DECU UŽASNOJ OPASNOSTI! Manijaci skrinšotuju gole slike dece i PRODAJU pedofilima za mizaran novac!

(Espreso / Informer/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.