OPTUŽEN ZA SILOVANJE, A MILIONI NA RAČUNU MU SE SAMO NIŽU: Komičar prošao BEZ POSLEDICA?
Rasel Brend, Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

detalji

OPTUŽEN ZA SILOVANJE, A MILIONI NA RAČUNU MU SE SAMO NIŽU: Komičar prošao BEZ POSLEDICA?

Širi teorije zavere, a komšije ga viđaju kako bos šeta psa

Objavljeno:

Pretpostavilo bi se da se bivši komičar Rasel Brend zbog policijske istrage o optužbama za seksualno nasilje uključujući silovanje neće usuditi da se više javno ističe. Ipak, on i dalje zarađuje milione od videa o teorijama zavere koji se plasiraju na društvenu platformu Rumble.

Pub Crown u Oksfordširu pretvorio je u studio za snimanje, piše Daily Mail.

Britanska novinska ekipa posetila je lokaciju, ali nakon nekog vremena pojavio se menadžer Nik, koji je zamolio ekipu da izađe jer je pab sada privatno vlasništvo.

Širi teorije zavere, a komšije ga viđaju kako bos šeta psa
Širi teorije zavere, a komšije ga viđaju kako bos šeta psafoto: James Manning / PA Images / Profimedia

Komšije baš nisu zadovoljne s Brendom jer nije bio iskren prilikom kupovine nekretnine. Naime, kada je kupio pab za 870.000 funti, preko svoje firme za videoprodukciju, Pablo Diablo‘s Legitimate Business Firm, Brend je rekao da planira ponovo da ga otvori kao kafić i velnes prostor, što bi značilo da će svojim poslovanjem pomagati zajednici. Pab je bio zatvoren godinu pre tokom karantina, ali meštani su se nadali da će se ponovo otvoriti kad se povuku mere protiv koronavirusa.

Ali, pab se pretvorio u studio, a vlasnik tek sad retroaktivno traži dozvolu za planiranje kako bi objekat koristio kao kancelarije.

Procenjuje se kako zarađuje oko 4,7 miliona funti godišnje prodajom ekskluzivnog internet sadržaja u kojem napada establišment.

Širi teorije zavere, a komšije ga viđaju kako bos šeta psa
Širi teorije zavere, a komšije ga viđaju kako bos šeta psafoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Podsetimo, Brend je optužen za silovanje, seksualni napad i emocionalno zlostavljanje četiri žene u zajedničkoj istrazi The Timesa, The Sunday Timesa i Channel 4‘s Dispatches. Oštro je negirao tvrdnje nekoliko sati pre nego što su optužbe objavljene prošle jeseni, rekavši da su njegovi odnosi "uvek sporazumni", te je napao "medijsku korupciju i cenzuru" i "državu i korporativni dogovor". Rečeno je da su se navodni incidenti dogodili između 2006. i 2013, kada je bio na vrhuncu slave i radio za BBC i Channel 4 i glumio u holivudskim filmovima.

Komšije pak kažu da Brenda često viđaju kako psa šeta potpuno bos.

- Nisam ga videla otkad je počela frka. Zadnji put, prošlog leta, izašao je iz auta samo u kimonu, ispod kojeg nije imao ništa, a bio je bos - ispričala je jedna komšinica.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Daily Mail/Jutarnji.hr/Z.S/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.