OVO JE POSLANIK KOJI JE UPUCAO MLADIĆA U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI: Zabava se pretvorila u PAKAO, izvadio PIŠTOLJ, pa...
Emanuel Pocolo, Foto: Printscreen/Instagram/emanuele_pozzolo

užas

OVO JE POSLANIK KOJI JE UPUCAO MLADIĆA U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI: Zabava se pretvorila u PAKAO, izvadio PIŠTOLJ, pa...

Tužilaštvo je dobilo pozitivne rezultate testa na barut odeće i ruku poslanika koji je obavljen dan nakon novogodišnje zabave

Objavljeno:

Italijanski poslanik Emanuel Pocolo koji je ranio mladića (31) u novogodišnjoj noći pozitivan je na testu na barut, a tragove su mu pronašli na rukama i odeći.

Tužilaštvo je dobilo pozitivne rezultate testa na barut odeće i ruku poslanika koji je obavljen dan nakon novogodišnje zabave.

Pocola očekuje još jedan test.

Kako su svedoci naveli, pištolj je bio u Emanuelovoj ruci pre pucanja, ali on tvrdi da nije sam ispalio hitac.

Poslanik je odlučio da se nadalje brani ćutanjem, ali su rezultati prikazali da je svakako učestvovao u samom napadu na zeta agenta koji je bio u pratnji državnog podsekretara Ministarstva pravde i njegovog partijskog druga Andrea Delmastra.

U pitanju je Luka Kampano (31) koji je ranjen u nogu.

Poslanik Pocolo nije prisustvovao večeri, ali je u određeno vreme svratio da se pozdravi, kada je zabava bila skoro gotova. Poslanik, koji ima dozvolu za oružje, imao je mali pištolj sa sobom koji je želeo da pokaže.

"Oko 1.30 časova, posle zdravice i nekoliko pesama, zabava je bila završena. Tada sam izašao iz sobe da utovarim auto, bio sam 300 metara dalje od mesta pucnjave. Kada sam se vratio, zatekao sam tog dečka povređenog. Uverio sam se da su pozvali Hitnu pomoć. Iako me je pratnja savetovala da odem, jer nisam bio u opasnosti, ostao sam da sačekam policiju i hitnu pomoć", izjavio je državni podsekretar Delmastro.

Iz prve rekonstrukcije čini se da je Pocolo izvadio pištolj da bi ga pokazao dečaku kada je pucao.

Bonus video:

00:22

Pucnjava u kafani u Skadarliji

(Espreso/ Telegraf/ A.Đ. Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.