LEPA ANDREA NESTALA PRE SKORO 2 GODINE, A SAD SU STIGLE NAJGORE MOGUĆE VESTI: Poruka koju je poslala ocu LEDI KRV
Andrea Rabcicu, Foto: Printscreen/Facebook/Andreea Rabciuc

smrt rumunske šampionke

LEPA ANDREA NESTALA PRE SKORO 2 GODINE, A SAD SU STIGLE NAJGORE MOGUĆE VESTI: Poruka koju je poslala ocu LEDI KRV

Rumunska šampionka u streljaštvu je nestala na farmi u selu Montecaroto u provinciji Ankona, a njeni ostaci pronađeni su navodno na samo kilometar od tog mesta

Objavljeno:

Andrea Rabcicu (26) nestala je u 12. marta 2022. godine, a njeno telo pronađeno je u Italiji posle skoro dve godine blizu mesta gde je prijavljen njen nestanak. U noći pre nestanka devojka se posvađala sa momkom, nakon čega je njen telefon završio u njegovom džepu, a onda je Andrein otac dobio zabrinjavajuću poruku.

Sve su ovo detalji koji su bacili novo svetlo na slučaj ubistva rumunske šampionke u streljaštvu, koja je nestala na farmi u selu Montecaroto u provinciji Ankona, a njeni ostaci pronađeni su navodno na samo kilometar od tog mesta.

Na mestu zločina pronađeni su ljudski ostaci za koje se veruje da su Andreini.

Odeća, beli sako i crne cipele, majica sa printom Tom i Džeri i zeleni ranac, prepoznati su kao njeni. Telo su otkrila dva brata, vlasnici seoske kuće, koji su ušli po drva. Primećeno je da su ostaci bili razbacani po prostoriji kao da se sa njima igrala neka od životinja. Delova je čak bilo i na stepeništu koje su vodile na drugi sprat zgrade, ali koje se, nažalost, srušilo.

Andrea Rabcicu
Andrea Rabcicufoto: Printscreen/Facebook/Andreea Rabciuc

Osumnjičeni za Andreinu smrt je njen dečko, Simone Gresti, koji je pod istragom Tužilaštva u Ankoni za otmicu i dilovanje droge.

Vikendica u kojoj je sada pronađeno beživotno telo već je bila pregledana samo četiri dana nakon nestanka Andree, ali tada u njoj ništa nije bilo.

Andrea Rabcicu
Andrea Rabcicufoto: Printscreen/Facebook/Andreea Rabciuc

Vlasnici su prijavili policiji 16. marta 2022. godine da im je razbijen prozor na seoskoj kući, nakon čega je ekipa izašla na teren, ali ništa sumnjivo nisu pronašli.

Kako se navodi, u noći koja je prethodila ubistvu mlada devojka je imala razgovor sa prijateljicom, a pre svađe sa momkom. Nakon toga je Andrein telefon završio u džepu njenog momka.

Andrea Rabcicu
Andrea Rabcicufoto: Printscreen/Facebook/Andreea Rabciuc

U ranu zoru, oko 5 časova, poslala je ocu poruku: "Upala sam u nevolju". Posle toga je nestala.

Bonus video:

01:10

KO SU PROFLAJERI I DA LI MOGU SPREČITI UBISTVO?

(Espreso/ Telegraf/ A.Đ./ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.