POLICIJA NAŠLA BEŽIVOTNO TELO U KUTIJI IZ LAŽNOG ZIDA, A ONDA... Kada vidite KOGA su uhapsili biće vam MUČNO!
Drvena kutija, Foto: Printscreen/Twitter/ Governor Ralph Northam

STRAVIČAN SLUČAJ

POLICIJA NAŠLA BEŽIVOTNO TELO U KUTIJI IZ LAŽNOG ZIDA, A ONDA... Kada vidite KOGA su uhapsili biće vam MUČNO!

Vlasti su počele sa istragom 22. secembra 2023. godine nakon što je jedan od njegovih rođaka, koji živi izvan zemlje, prijavio njegov nestanak

Objavljeno:

Žena iz Misisipija suočava se sa optužbom za ubistvo nakon što je policija rekla da je pronašla telo njenog sina u drvenoj kutiji sakrivenoj iza lažnog zida u njenom domu.

Džeri Robi (66) se suočava sa optužnom za ubistvo prvog stepena nakon što su policajci pronašli telo njenog sina Džona Alena Gejtera (42) iza zida u njenoj kući u Galfportu, rekao je portparol policije Džejson Dukre za CNN.

Vlasti su počele sa istragom 22. secembra 2023. godine nakon što je jedan od njegovih rođaka, koji živi izvan zemlje, prijavio njegov nestanak.

Poslednji kontakt sa njim bio je 10. decembra.

Policija je započela istragu, sprovela nekoliko radnji i počela da primećuje neslaganja u izjavama koje je dala majka. Tokom istrage, majka je postala sve više nekooperativna i više puta je menjala svoje izjave, navodi se u saopštenju policije.

Robi je ranije bila osuđena za ubistvo na Floridi oko 1995. godine i "napravila je nekoliko pokušaja da baci pokojnika na različitim lokacijama širom Floride", navode vlasti u saopštenju za javnost. Policija je potom saopštila da je dobila nalog za pretres.

Detektivi i tehničari na mestu zločina izvršili su pretres njene kuće 18. januara, navodi se u saopštenju. Dok su detektivi ulazili u njen dom, Robi je progutala pregršt neodređenih pilula, zbog čega je morala da bude prevezena u bolnicu na lečenje, rekao je Dukre.

"Tokom pretresa rezidencije, drvena kutija u kojoj se nalazio preminuli, kasnije identifikovan kao Džon Alen Gejter, nalazila se iza lažnog zida", navodi se u saopštenju.

Džeri Robi
Džeri Robi foto: Gulfport Police Department

Dukre je rekao da je Robi pokušala da prikrije zločin pisanjem poruka članovima porodice, gde se predstavljala kao njen sin, rekavši da je on dobro. Više drvenih kutija pronađeno je u kući i u garaži, rekao je Dukre.

Robi je uhapšena u subotu nakon što je puštena iz bolnice i sada se nalazi u pritvorskom centru okruga Harison. Zbog njenog ranijeg kriminalnog dosijea smatra se da postoji rizik od bekstva.

Istraga se nastavlja, a za sada nije poznat motiv ubistva.

Bonus video:

01:10

KO SU PROFLAJERI I DA LI MOGU SPREČITI UBISTVO?

(Espreso/ Telegraf/ A.M./ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.