MONSTRUOZNI ZLOČIN OD KOGA GRAD NEĆE MOĆI DA SE OPORAVI! Majka ubila muža i DVE ĆERKICE, pored nje našli OVO (FOTO)
Porodica iz Nju Džerzija, Foto: PrintScreen/ facebook/ Zephaniah Osuyi Edo

jezivo

MONSTRUOZNI ZLOČIN OD KOGA GRAD NEĆE MOĆI DA SE OPORAVI! Majka ubila muža i DVE ĆERKICE, pored nje našli OVO (FOTO)

Vest o majci koja ja pobila celu svoju porodicu odjeknula je Nju Džerzijem

Objavljeno:

Majka iz Nju Džerzija ubila je muža i njihove dve male ćerke, a zatim i sebe nakon što je njihova porodična kuća u predgrađu zaplenjena.

Andrea Alarkon (42) ubila je iz vatrenog oružja muža Rubena (51) i ćerke Skarlet (9) i Emu (6) pre nego što je okrenula oružje na sebe u porodičnoj kući u okrugu Junion.

Lokalna policija došla u sredu oko 10.30 da porodici uruči obaveštenje o deložaciji, međutim, zatekli su četiri tela sa smrtonosnim ranama od vatrenog oružja, prenosi VNBC.

- Oružje ubistva nalazilo se u blizini tela žene, a to je navelo istražitelje da zaključe da je Andrea odgovorna za porodično ubistvo - navode tužioci.

Кuća je prethodno prodata u novembru za 322.000 dolara nakon čega je porodica, koja je tamo živela 15 godina, imala 60 dana da ode.

- Kod tragedija ovakvih razmera nema razumnog objašnjenja. Naše misli su usmerene na porodicu i prijatelje žrtava i na celu zajednicu nakon ovog užasnog događaja - rekao je tužilac Vilijam Danijel.

Direktor policije sindikata Кristofer Doneli opisao je smrt porodice kao duboko tragičan događaj koji je uzdrmao zajednicu do srži.

- Naša srca su sa porodicama i voljenima žrtava - rekao je Doneli.

Bonus video:

02:32

Ubistvo Ivana Trifunovića na Novom Beogradu

(Espreso/ Alo!/ N.D/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.