"TO NIJE BILO MOJE DETE, SNIMILA SAM KAKO GA UBIJAM...": Iskaz majke koja je BEBI SMRSKALA LOBANJU će vas ZALEDITI
Foto: PrintScreen/ Facebook

HOROR NAD HORORIMA

"TO NIJE BILO MOJE DETE, SNIMILA SAM KAKO GA UBIJAM...": Iskaz majke koja je BEBI SMRSKALA LOBANJU će vas ZALEDITI

Ona je na saslušanju rekla i kako je viđala "natprirodne stvari" u poslednje vreme

Objavljeno:

Majka (37), koja je svojoj šestomesečnoj bebi flašicom smrskala lobanju u njihovoj kući u Veriji, dala je iskaz u tužilaštvu, koji je do srži potresao sve.

Kako prenose grčki mediji, majka je tvrdila da nije ubila dete, već vampira, te da je sve snimala. Rekla je kako je verovala da će "vampir da naudi njenim starijim ćerkama".

"Rekla sam devojčicama da gledaju televiziju. Mali nije hteo da pije mleko. Njihov brat nije bio čovek, već vampir. To nije bilo moje dete, već nešto drugo. Pritisla sam mu stomak. Snimila sam kako ubijam vampira. Rekla sam sebi, ako im dam krvi biće sve dobro. Kada sam ga ubila osetila sam kako je čarolija nestala", ispričala je majka koja se tereti da je 9. januara ubila bebu dok su njene dve ćerkice, stare 6 i 7 godina, bile u kući.

Ona je na saslušanju rekla i kako je viđala "natprirodne stvari" u poslednje vreme.

"Videla sam svoju decu kako skaču. Rekla sam to mojim roditeljima, a oni su mi rekli da idem kod psihijatra. Nisam spavala i videla sam stvari koje drugi nisu mogli da vide. Senke u obliku vuka ili zeca. Kada bi mi se dogodilo, išla bih u crkvu. Osećala sam se loše. Otišla sam psihijatru i smestili su me na kliniku, ali sam ih se plašila", ispričala je na saslušanju.

Njoj je određen pritvor, a sada se čeka njeno psihijatrijsko veštačenje. Njen advokat Dimitris Zigulianos tvrdi da je bila neuračunljiva u trenutku ubistva, na šta, kako kaže, ukazuju i njena svedočenja.

Beba, Dete
foto: Profimedia

"Ona je žena sa problemima, koja je trpela nasilje u oba braka. Naređeno je da dva psihijatra razgovaraju sa njom", rekao je advokat.

Otac ubijene bebe podneo je prijavu protiv njegove bivše žene i njenog oca, koji ga je napao tokom sahrane deteta. Istovremeno tvrdi da je njegova bivša partnerka ubila dete da se njemu osveti, te da je i "njega pokušala da udavi". Advokat oca tvrdi da će podneti zahtev za ekshumaciju tela bebe.

"Ja nju nisam ni znao, sreli smo se nekih pet puta i ostala je trudna. Oženio sam je jer je ostala u drugom stanju. Želeo sam da imam dete. Želeo sam da brak uspe, ali smo se rastali kad je beba imala nešto više od mesec dana, jer jednostavno nismo funkcionisali", rekao je otac.

On tvrdi da je, iako je beba ostala sa majkom, uvek bio tu za dete.

"Otrčao bih svaki put kada bi mi tražila nešto za dete. Međutim, ona je bila ljubomorna na mene, pokušala je da me udavi. Nisam očekivao da će detetu nauditi", rekao je otac.

Optužio je i roditelje osumnjičene da nisu brinuli o njoj iako su znali da psihički nije dobro, te da o tome nikog nisu ni obavestili.

"Na mene je bila ljubomorna, ali je dete platilo! Razvodila se ona i ranije, pa decu prvog muža nije ubila. Prolazila je ona već kroz razvode. Imala je odličan odnos sa decom. Tast i tašta nisu znali da se nose sa problem. Nisu me ni hteli za zeta. Ja sam je vodio kod lekara, pokušao sam da razumem šta joj je i u tome sam bio sam", tvrdi otac ubijene bebe.

Njegov advokat je rekao da će tražiti ekshumaciju bebe kako bi dete bilo sahranjeno na drugom groblju, "da otac može na miru da ga ožali".

"Strahuje da ode na detetov grob nakon sahrane. Strahuje da će ga njeni rođaci linčovati", rekao je advokat.

Bonus video:

03:27

ŠOK! VODITELJI NISU MOGLI DA VERUJU ŠTA ČUJU: Đenović oštro o stavu crkve za vantelesnu oplodnju: To je isto kao ČEDOMORSTVO!?

(Espreso/ Telegraf/ I.N./ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.