OVO JE MAJKA KOJA JE BEBI SMRSKALA LOBANJU FLAŠICOM! Detetu nisu održali ni OPELO, a evo šta očajni otac TVRDI...
Osumnjičena žena za ubistvo bebe, Foto: PrintScreen/ Facebook

horor

OVO JE MAJKA KOJA JE BEBI SMRSKALA LOBANJU FLAŠICOM! Detetu nisu održali ni OPELO, a evo šta očajni otac TVRDI...

Određen je pritvor majci koja se sumnjiči za čedomorstvo u Grčkoj

Objavljeno:

"Nisam je ja ubila. Neko spolja je to uradio", tvrdila je na saslušanju majka (37), koja se sumnjiči da je flašicom smrskala lobanju svojoj bebi u svom domu u Grčkoj.

Majci je nakon saslušanja određen pritvor, a otac ubijene bebe tvrdi da je njegova parnerka ubila dete da bi mu se osvetila.

"Ubila je našu bebu da mi se osveti, da me kazni. U avgustu sam izašao iz te kuće jer više nisam mogao da trpim više", rekao je otac ispred suda, dok su osumnjičenu majku sa sve pancirom sprovodili u pritvor.

Grčka policija
Grčka policijafoto: Marko Lukunic / Pixel Media / Profimedia

Neimenovana žena se sumnjiči da je 9. januara rukama i flašicom smrskala lobanju svojoj šestomesečnoj bebi. Zločin je počinjen naočigled njenih ćerkica iz prvog braka, starih 6 i 7 godina.

Devojčice su vrišteći otrčale kod tetke u kuću prekoputa, a nedugo potom su na lice mesta stigli njihovi baka i deka. Oni su utrčali u kuću svoje ćerke i videli je kako drži izubijanu bebu u naručju. Neprekidno je ponavljala da nije ona kriva "već nešto tamo".

Kako prenos grčki mediji, baba i deda su jedva uspeli da uzmu bebu iz njenog naručja i dete odvedu u bolnicu. Nažalost, beba je proglašena mrtvom po prijemu.

Osumnjičena je inače medicinski radnik i radila je u bolnici kao medicinska sestra pre porađaja. Prema nepotvrđenim informacijama sumnja se da je patila od postporođajne depresije, a navodno je imala i terapiju, koju je prestala da uzima.

Osumnjičena
Osumnjičenafoto: PrintScreen/ Facebook

Komšiluk priča da je osumnjičena imala ogromnu traumu u tinejdžerskom dobu. Naime, išla je u razred sa više od 20 maturanata koji su poginuli u tragičnoj nesreći u Tempi 2003. godine, kada se autobus u kojem su bili direktno sudario sa kamionom. Osumnjičena nije bila u autobusu jer joj roditelji nisu dozvolili da ide na ekskurziju do Atine.

Njen advokat rekao je da je njegovoj klijentkinji bila potrebna pomoć, te da je nedavno bila i žrtva porodičnog nasilja, zbog čega se i rastala sa partnerom.

Podsetimo, beba je sahranjena 10. januara, a i na groblju je došlo do incidenta. Naime, u crkvi Svetog Đorđa je očitana molitva za dete, pošto opelo nije moglo da se služi jer dete nije bilo kršteno. Nakon toga je kovčeg odnet na lokalno groblje gde je došlo do sukoba dede koji je organizovao sahranu i oca deteta koji je besneo jer nije njemu dozvoljeno da sahrani dete.

Bonus video:

03:27

ŠOK! VODITELJI NISU MOGLI DA VERUJU ŠTA ČUJU: Đenović oštro o stavu crkve za vantelesnu oplodnju: To je isto kao ČEDOMORSTVO!?

(Espreso/ Telegraf.rs/ I.N)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.