NAJBOLNIJA SLIKA KOJU STE IKADA VIDELI: Mami su amutirane I RUKE I NOGE, a mali sin HEROJ radi OVO (FOTO)
Lusinda i sin, Foto: Facebook/Luci Hatfield Smith

MALI HEROJ

NAJBOLNIJA SLIKA KOJU STE IKADA VIDELI: Mami su amutirane I RUKE I NOGE, a mali sin HEROJ radi OVO (FOTO)

Fotografija objavljena je na stranici "GoFundMe" i prikazuje jedan krh i osetljiv momenat u životu žene koja je uspela da ostane pozitivna

Objavljeno:

Lusinda Mulins (41) iz Kentakija nije ni slutila da će se nakon operacije bubrega probuditi bez ruku i nogu jer je intervencija pošla po zlu. Majka dvoje dece odjednom je postala nemoćna, a najsvetliji trenutak u životu dogodio joj se upravo u bolnici kada je mlađi sin rešio da joj pomogne i nahrani je.

Dirljiva fotografija objavljena je na stranici "GoFundMe" i prikazuje jedan krh i osetljiv momenat u životu žene koja je uspela da ostane pozitivna.

Slika je postavljena na stranicu uz opis: "Imala je sjajan prvi dan terapije. Bila je tako uzbuđena i dobro. Nastavite sa molitvama".

Inače, Lusinda je otišla na rutinsku operaciju bubrega, međutim kada su krenuli sa operativnim zahvatom, shvatili su da se kamen inficirao da boluje od sepse. Bili su primorani da joj amputiraju obe noge, a izgubila je i ruke ispod laktova.

Sin hrani majku Lusindu
Sin hrani majku Lusindufoto: Facebook/Luci Hatfield Smith

"Želeli bismo da se još jednom zahvalimo svima na podršci, ljubavi, molitvama, čestitkama, hrani i posetama. Neverovatni ste. U narednih nekoliko dana preselićemo se u Kardinal Hil na nekoliko nedelja a zatim se vraćamo na poslednju operaciju. Svaki dan je blagoslov od Boga i nastavićemo da ga hvalimo za čuda koja je učinio. Danas je morala da izađe iz sobe i mi smo izašli napolje na svež vazduh. Nastavite da se molite i ona će se boriti dok ne budemo Konačno kući", izjavila je Lusindina sestra, koja joj pruža podršku u ovim teškim trenucima.

Lusinda je inače medicinska sestra koja je bila o ovom zahvatu obaveštena pre nego što je došlo do amputacije.

Uprkos poražavajućim vestima, Lusinda je ostala pozitivna u svemu ovome.

Lusinda Mulins
foto: Facebook/Luci Hatfield Smith

"Upravo sam rekla da su ovo karte koje sam dobila. Tako sam srećna što sam živa. Mogu da vidim svoju decu. Mogu da vidim svoju porodicu. Mogu da provedem vreme sa svojim mužem. To su manje stvari u ovom trenutku", dodala je.

Žena je nakon operacije naišla na veliku podršku porodice i prijatelja, ali i okoline.

Nakon operacija, objavljena je i "GoFundMe" stranica za prikupljanje novčanih sredstava, na kojoj piše "Lusinda Mulins, ili Sindi, kako je zovu većina njenih prijatelja, je ljupka, brižna, hrabra i prelepa mlada dama koja je nedavno doživela tragediju koja joj je promenila život i koja će je ostaviti kao četvorostruki amputirani. Sindi i njena porodica će morati da naprave nekoliko prilagođavanja svog doma kako bi zadovoljili Sindine potrebe, kao i njenu protetiku i adaptivnu opremu".

Bonus video:

02:29

MAJKA MONSTRUM KOJA JE SILOVALA I UBILA ĆERKU (3) ŽELI OPET DA RODI! Bivša zatvorenica za Kurir TV: SADA JE ZAŠTIĆENA U ZATVORU

(Espreso / Alo, Suzana Trajković/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.