OGLASIO SE OTAC MALOG VIKTORA SA KOJIM SE MAJKA BACILA SA 3. SPRATA: Imao je da kaže SAMO OVO
Mali Viktor, Foto: Printscreen/Facebook

tragedija

OGLASIO SE OTAC MALOG VIKTORA SA KOJIM SE MAJKA BACILA SA 3. SPRATA: Imao je da kaže SAMO OVO

Dečak star svega šest meseci podlegao je povredama u bolnici

Objavljeno:

Otac malog Viktora, sa kojim se majka u sredu bacila sa 3. sprata zgrade u Jašiju, nakon što je u stanu izbio požar, negirao je da je on imao ikakve veze sa tim.

"Nisam ja podmetnuo požar", rekao je Lucijan, kojeg su komšije optužile da je bio nasilan prema supruzi.

Poziv policiji stigao je kobnog dana oko 15 časova, a Hitna pomoć i vatrogasci su brzo stigli na lice mesta. Kada su uzeli bebu u naručje videli su da je majka na nju navukla više slojeva odeće, verovatno kako bi pokušala da detetu ublaži povrede pri padu.

Majka Malina, koja je i sama zadobila teške povrede pri padu, poslednjim atomima snage je upozorila vatrogasce da nije sama skočila.

"Nađite mi bebu, dete je u jorganu", rekla je majka, dok su vatrogasci gledali okolo.

Uprkos nadljudskim naporima mali Viktor preminuo je iste večeri u bolnici, a lekari su uspeli da stabilizuju majku koja je zadobila brojne prelome i opekotine.

Navodno je samo nekoliko sati pre tragedije Malina imala napad, verovatno zbog postporođajne depresije. Želela je da napusti kuću sa Viktorom. Priča se da je Lucijan došao sa posla kući tokom pauze, nakon čega je navodno doneo dramatičnu odluku da je zaključa u kući, prema izvorima iz istrage.

Međutim, otac malog Viktora to negira.

"Kod nje je bio ključ, nisam ja podmetnuo požar. Ona je imala ključeve od stana. Ja sam bio na poslu, došao sam tek kad su mi javili da stan gori", navodno je rekao Lucijan na saslušanju.

Komšije su svedočile da se par često svađao. Malo pre praznika, morala je da interveniše policija kako bi prekinula svađu. Drugi tvrde da je muškarac bio nasilan i da je tukao svoju ženu.

Bonus video:

00:14

Prijatelji na Mišeluku oprostili su se od Aleksandra koji je poginuo u Petrovaradinu

(Espreso/Telegraf.rs/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.