SVEKRVA OČAJNIČKI POKUŠAVA DA IM SPASE BRAK: Distanca između princeze i NEVERNOG muža je BOLNA za gledanje (FOTO)
Princeza Meri sa mužem, Foto: Lars H. Laursen/Aller/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

kraljevska porodica

SVEKRVA OČAJNIČKI POKUŠAVA DA IM SPASE BRAK: Distanca između princeze i NEVERNOG muža je BOLNA za gledanje (FOTO)

Na događaju priređenom posle povlačenja danske kraljice Maragete II, videlo se kakav raskol vlada u braku princeze Meri

Objavljeno:

Krunska princeza Meri od Danske i njen suprug prestolonaslednik Frederik prisustvovali su novogodišnjem prijemu u palati Christiansborg u Kopenhagenu. Događaj je priređen nekoliko dana nakon što je danska kraljica Margareta II u novogodišnjem obraćanju 31. decembra saopštila da će abdicirati 14. januara u korist sina. Prelomna dešavanja u Danskoj usledila su posle velike afere inicirane navodnim preljubom budućeg danskog kralja.

Čim je danska kraljica saopštila da će se povući sa prestola posle 52 godine, odmah se stekao utisak da se iza te odluke krije želja da se skrene pažnja sa skandala, što su kasnije potvrdili i stručnjaci koji tvrde da Margareta II želi da odlukom o abdiciranju spreči razvod sina i snaje koju želi da zadrži u porodici jer je smatra veoma važnom za dinastiju.

Princeza Meri i prestolonaslednik Frederik izgledali su prilično napeto i distancirano dok su ulazili u palatu. Izvori su za danske novine Ekstra Bladet rekli da "par nije izgledao kao da uživa".

Princeza Meri i princ Frederik
Princeza Meri i princ Frederikfoto: Mads Claus Rasmussen / AFP / Profimedia

"Njih dvoje su razmenili poneku reč i nije delovalo kao da su jedno drugom poželeli sreću", piše list.

Sličan utisak ostavili su i pre nego što je buknuo skandal da bi se zatim na proslavi Božića pojavili držeći se za ruke čime su, kako se sada ocenjuje, najavili preokret na dvoru.

Budući kralj i kraljica Danske bili su ovih dana domaćini dva novogodišnja prijema tokom kojih su delovali znatno prisnije pa ili su nove slike rezultat okolnosti ili više ne mogu da se pretvaraju u javnosti.

Skandal kakav ih je zadesio i nije lako pregurati. Frederik je prošle godine fotografisan u noćnom izlasku u Španiji, sa meksičkom rijaliti zvezdom Genovevom Kazanovom, u čijem stanu je prespavao. Ona je na Instagramu demantovala bilo kakvu romantičnu vezu, ali su slike rekle mnogo toga. Dvor nije komentarisao aferu, ali i njihovo bez komentara otkrilo je taman koliko treba.

Na prijemu palati Christiansborg u Kopenhagenu bila je i danska kraljica koja se pojavila u raskošnoj bundi.

Bonus video:

01:02

Princ Filip i princeza Danica u Hramu Svetog Save

(Espreso/ Blic Žena/ J.M/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.