SKANDAL NA DVORU, PRESTOLONASLEDNIK PREVARIO ŽENU SA RIJALITI ZVEZDOM? Isplivale sve PRLJAVIŠTINE, evo ko je ONA!
Foto: Lars H. Laursen/Aller/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

PUKLA BRUKA?

SKANDAL NA DVORU, PRESTOLONASLEDNIK PREVARIO ŽENU SA RIJALITI ZVEZDOM? Isplivale sve PRLJAVIŠTINE, evo ko je ONA!

Iako se na Merinom licu ne ocrtavaju nikakve emocije, na fotografijama se vidi određena distanca između nje i Frederika, a koja u prošlosti nije bila primetna

Objavljeno:

Danska princeza Meri ovih dana je sa suprugom prestolonaslednikom Frederikom domaćin španskom kraljevskom paru, kralju Felipeu VI i kraljici Leticiji. Četvorka ima niz državničkih obaveza i angažmana, a fotografi ih prate u stopu, ali se ni na jednoj od fotografija ne vide emocije danske princeze, koje sigurno nisu na mestu. Naime, upravo tokom ove posete danski dvor trese svojevrsni skandal - princ Frederik, njen muž, optužen je za preljubu!

Iako se na Merinom licu ne ocrtavaju nikakve emocije, na fotografijama se vidi određena distanca između nje i Frederika, a koja u prošlosti nije bila primetna. Pre samo nekoliko dana časopis "Lecturas" objavio je fotografije danskog prestolonaslednika sa meksičkom rijaliti zvezdom Henovevom Kazanovom (47).

Atraktivna plavuša i Frederik "uhvaćeni" su u Madridu gde su prisustvovali izložbi legendarnog umetnika Pabla Pikasa. Slavna Meksikanka je ubrzo demantovala glasine o aferi i okarakterisala ih kao "zlonamerne" i neistinite.

Henoveva, bivša snaja španske vojvotkinje od Albe, za magazin "Hola!" opovrgnula je bilo kakvu romantičnu povezanost sa danskim princem.

"Svaka izjava ovog tipa ne samo da nema veze sa istinom, već lažno predstavlja činjenice na zlonameran način. Ovo je već u rukama mojih advokata koji će se pobrinuti za odgovarajuće korake kako bi zaštitili moje pravo na čast, istinu i privatnost", rekla je ona.

Prestlonaslednik Frederik navodno je posetio Španiju kako bi uživao u umetničkim izložbama, flamenku i novim restoranima. Navodno je planirao da prisustvuje Pikasovoj izložbi sa zajedničkim prijateljem njega i Henoveve, ali je taj muškarac u poslednjem trenutku morao da odustane od ovog događaja, te je zamolio ovu Meksikanku da krene umesto njega.

Nakon što su Henoveva i Frederik posetili izložbu, prošetali su parkom El Retiro, a potom su večerali u jednom prestižnom restoranu.

Gospođa Kazanova je pripadnica meksičke aristokratije, ali živi u Španiji, a ranije se bavila glumom, te je učestvovala u jednom rijaliti šou. Ona je bila udata za španskog pisca Kajetana Martineza de Iruha, sa kojim ima i dvoje dece. On je, inače, jedan od pet sinova pokojne vojvotkinje od Albe, koja je bila jedan od najbogatijih evropskih aristokrata i direktan kraljevski potomak engleskog kralja Džejmsa II. Par se razveo 2008, ali su ostali u dobrim odnosima, a i dan danas se svakodnevno čuju.

Hladan stav danske princeze?

I dok se danski kraljevski par nije oglašavao o ovim navodima i prevari, a Henoveva ih demantuje, stručnjaci za govor tela tvrde da fotografije ipak otkrivaju određene probleme u braku princeze Meri i Frederika.

Princeza Meri
foto: Lars H. Laursen/Aller/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Navodno oboje "izbegavaju kontakt očima", a princeza izgleda kao da drži distancu i pomalo napeto, dok princ deluje kao da nije siguran kakav stav treba da zauzme prema svojoj ženi. Džudi Džejms, stručnjak za govor tela, za "Femail" dalje navodi da se Meri "nestrpljivo igra burmom" i drži pomalo nadmeno, iako je jasno da stiska vilicu usled napetosti.

Princeza Meri
foto: Lars H. Laursen/Aller/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

"U prošlosti su Meri i Frederik uvek bili opušteni i razigrani jedno s drugim. Uvek su pokazivali međusobnu naklonost jedno prema drugom, a na fotografijama su izgledali strastveno i intimno. Kada se stare fotografije uporede sa ovim novim, Meri na nekim fotografijama deluje nezainteresovano. Nema očigledne želje da se demantuju glasine nekim bliskim pozama, zagrljajima ili osmesima", navodi Džejmsova.

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

(Espreso/ Žena.blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.