PUTIN UHVAĆEN U SVOJOJ IGRI! Ceo svet BRUJI o jednom DETALJU, gledajte kako se MENJA ruski predsednik (FOTO)(VIDEO)
Vladimir Putin, Foto: Profimedia

putinovo ponašanje

PUTIN UHVAĆEN U SVOJOJ IGRI! Ceo svet BRUJI o jednom DETALJU, gledajte kako se MENJA ruski predsednik (FOTO)(VIDEO)

Vladimir Putin je bio nedosledan svojim izjava u kratkom roku

Objavljeno:

U toku od 48 sati svet je mogao da vidi, što neki nazivaju "dvostrukom politikom", ruskog predsednika Vladimira Putina, a to je navodno ruski lider ovako demonstrirao.

Naime, u ponedeljak je Putin uslikan u Kremlju, tokom ceremonije dobrodošlice stranih ambasadora, među kojima je bio i novi britanski izaslanik u Rusiji Najdžel Kejsi. Putin je održao govor u kojem je rekao kako se nada da će se odnosi između Londona i Moskve poboljšati.

Ono što je tada svima zapalo za oko jeste da je ruski predsednik stajao poprilično daleko od više od 20 novih ambasadora u Rusiji, što je mnoge podsetilo na scene iz pandemije koronavirusa, piše Sky News.

Vladimir Putin sa ambasadorima
Vladimir Putin sa ambasadorimafoto: EPA-EFE/VYACHESLAV PROKOFYEV /SPUTNIK/KREMLIN POOL MANDATORY CREDIT

Prema medijskim izveštajima, Putin je rekao izaslanicima: "Nažalost, iz sanitarnih razloga, ne možemo više da razgovaramo i družimo se. Nadam se da će doći bolja vremena, ne samo u politici nego i u zdravstvu, i da ćemo to moći‘‘.

Međutim, manje od 48 sati kasnije, izgleda da Putin više ne brine toliko oko "sanitarnih uslova", jer je danas uslikan u Abu Dabiju kako se rukuje sa šefom diplomatije UAE dok stoje na veoma maloj udaljenosti jedan od drugog.

Vladimir Putin sa šefom diplomatije UAE
Vladimir Putin sa šefom diplomatije UAEfoto: EPA-EFE/ANDREY GORDEEV / SPUTNIK / KREMLIN POOL MANDATORY CREDIT

Istina je da su Putin i Abdulah bin Zajed al Nahjan stajali na otvorenom, ali je Putin po sletanju u Emirate dozvolio da mu se dosta ljudi fizički približi.

Podsetimo, nije ovo prvi put da Putin jedne drži na distanci, a druge tik uz sebe. Svi se sećaju sastanka Putina i Emanuela Makrona u februaru prošle godine kada je francuski predsednik sedeo sa druge strane džinovskog stola što dalje od Putina. Isti pristup imao je i sa Olafom Šolcom, da bi potom beloruskog kolegu Lukašenka srdačno dočekao i čak se izgrlio sa njim.

Naravno, nijedna od ovih fotografija nije dokaz da Putin ima jednu politiku za jedne, drugu za druge, ali mnogi su i ovoga puta primetili da u kratkom vremenskom razmaku Putin ili uzmiče ili se previše približava svojim sagovornicima.

Bonus video:

03:08

RUSIJA JE JEDINI ZAŠTITNIK EVROPSKIH VREDNOSTI!! Dimitrijević: Finska shvata da je ulazak u NATO greška, Putin dobija izbore!

(Espreso/ Telegraf/ I.N)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.