ONA JE NAJLEPŠA SPORTSKA NOVINARKA: Kada obuče USKU haljinu muškarcima OTPADNU vilice, a evo koliko GODINA ima!
Čarli Arnolt, Foto: PRintScreen/ Instagram/ charlyontv

lepotica

ONA JE NAJLEPŠA SPORTSKA NOVINARKA: Kada obuče USKU haljinu muškarcima OTPADNU vilice, a evo koliko GODINA ima!

Čarli Arnolt proglašena je za najlepšu sportsku novinarku

Objavljeno:

Sportska novinarka i TV prezenterka Čarli Arnolt našla se na naslovnici magazina "Maksim" za novembarsko/decembarsko izdanje.

Kako piše uredništvo magazina, Čarli je svojom magnetišućom pojavom i neverovatnim talentom uspela da na jedinstven način osvoji publiku, te od običnih sportskih događaja pravi spektakle koji se ne propuštaju.

Ova 36-godišnja lepotica je, kako je istakla u intervjuu, znala da je od malih nogu predodređena za velike stvari.

"I dok su svi u detinjstvu pričali da će biti pekari, dermatolozi, doktori kad porastu, ja sam oduvek znala da ću biti na TV-u. I, tako je i bilo. Volim da pišem, volim da držim govore pred masom ljudi, tako da je meni ova profesija došla prirodno", rekla je ona, te dodala da joj je Opra, američka javna ličnost i novinarka, bila veliki uzor i idol u životu.

Da bi njeni snovi postali stvarnost, priča Čarli, morala je naporno da radi, ali i pametno da vuče svaki svoj potez.

"Tokom letnjeg raspusta sam radila u Majamiju, na TV stanici CBS, sledeći letnji raspust provela sam u Hjustonu da bih završila praksu na televiziji Foks, a onda sam nakon toga radila u Vašingtonu, takođe, na TV Foks", ispričala je.

Međutim, njen prvi pravi posao bio je u Zapadnoj Virdžiniji, gde je radila kao reporterka ili, kako je ona to duhovito rekla, bila je "čovek za sve". Obavljala je posao reporterke, a pored toga je morala i da vuče kameru sa sobom, kako bi sama snimala i prenosila događaje.

Ipak, njen put ka profesionalnoj karijeri sportske voditeljke nije baš tako glatko tekao. Bilo je dosta izazova i prepreka, a u jednom trenutku je, zamalo, digla ruke od svega.

"Na svom prvom poslu imala sam producentkinju koja je bila mojih godina i nije želela ništa drugo nego da bude pred kamerama. Nažalost, odlučila je da te frustracije izbaci na mene. I pošto je kontrolisala emisiju, nikad mi nije dozvoljvala da vodim program. Bilo je veoma frustrirajuće i nisam mogla da dobijem pomoć od menadžmenta, pa sam posle osam meseci otišla i rekla sebi da sam zauvek završila sa TV-om."

Srećom, Čarli je previše volela svoj novinarski san da bi odustala od njega...

"Nakon tri meseca dala sam još jednu šansu. Imala sam potpuno suprotno iskustvo od prethodnog, a ostalo je, kao što znate, istorija. Poenta je da morate da izdržite, biće dosta uspona i padova, ali vaš san da budete neko i nešto u ovom svetu vas jedino držite da ne padnete."

Od tog trenutka njena karijera je krenula uzlaznom putanjom. Radila je za medijske kuće posvećene sportskim događajima kao što je ESPN, a često je radila prenos događaja UFC i WWE.

Bonus video:

01:35

KOMPLEKSI RADE PUNOM PAROM Reakcije javnosti na Editin nastup pravednog gneva prema tik tokeru: ONA JE LEPOTICA, A ON ŠTREBER!

(Espreso/ Super Žena/ b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.