ZBOG OVE POLICAJKE NIKO NE GLEDA UTAKMICU: Svaka OBLINA se vidi u TESNOJ UNIFORMI, nije realno koliko je DOBRA!
Policajka Aleksa Narvaez, Foto: PrintScreen/ TikTok/ alexaaa_narvaez

vau!

ZBOG OVE POLICAJKE NIKO NE GLEDA UTAKMICU: Svaka OBLINA se vidi u TESNOJ UNIFORMI, nije realno koliko je DOBRA!

Policajka Aleksa Narvaez oduševila je navijače svojim prisustvom u uniformi na fudbalskoj utakmici

Objavljeno:

Kolumbijska policajka Aleksa Narvaez nedavno je postala prava senzacija na TikToku i to na globalnom nivou, a sve zahvaljujući snimku njenog uobičajenog radnog dana. Naime, Aleksa je na pomenutoj društvenoj mreži podelila snimak na kome u službenoj uniformi nadgleda fudbalsku utakmicu, a pregledan je neverovatnih 38 miliona puta.

Mlada Kolumbijka često je na radnom zadatku upravo na utakmicama i zadužena je za red i mir na istim, a snimci sa istih imaju višemiliosnke preglede.

Iako se na snimcima ne dešava ništa spektakularno, verujemo da Aleksa popularnost duguje svojim bujnim oblinama koje se posebno ističu u pripijenoj uniformi.

Takođe, neočekivano je na takvom mestu videti toliko atraktivnu damu i to još u policijskoj uniformi! Njeni snimci ne samo da imaju milione pregleda, već izazivaju i burne reakcije publike - muški deo je oduševljen i neretko zbijaju lascivne šale.

"Niko ne gleda utakmicu", "Mislim da treba da me uhapsiš", "Svaki put kad dođem na stadion, čekam da vidim hoću li te opet videti", "Siguran sam da si izazvala spektakl na stadionu", "Da li iko primeti kad neko da go", "Kameramn loše radi posoa, nije prikazao ono najzanimljivije na videu", samo su neki u nizu sličnih komentara.

Ovu policajku na TikToku prati 2, 3 miliona ljudi, dok na Instagramu ima oko 1, 8 miliona pratilaca, a na obe platforme gotovo svakodnevno deli snimke na kojima pokazuje svoje raskošne atribute i lepo lice. Kada nije u uniformu, Aleksa obožava da se snima i fotografiše u oskudnim modnim kombinacijama i neretko stavlja akcenat na svoje trbušnjake koje je redovnim vežbanjem dovela do savršenstva.

@alexaaa_narvaez

La pasion de un pueblo ❤️❤️???

♬ sonido original - alexaaa_narvaez

Inače, ova dama ističe da svakodnevno dobija unosne ponude, ali da uprkos njima ne želi da napusti svoj posao i da postane influenserka ili model. Umesto toga, teži tome da postane pozitivan uzor mladim devojkama i da im pokaže da lepota i snaga mogu da idu zajedno.

Bonus video:

00:15

LIDIJA JE NAJZGODNIJA SRPSKA POLICAJKA! Mnogi je porede sa Natašom Bekvalac, a evo i zašto! DOBRO JOJ STOJI PLAVO

(Espreso/ Naj Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.