"JADNIČAK SE BORIO ZA ŽIVOT": Voditeljka Marija raskopčala HALJINU, gost pao u TRANS - pokazala čime RASPOLAŽE
Zanosna Marija, Foto: Printscreen/Instagram/mariaarreghinifc

VELIKA DUŠA

"JADNIČAK SE BORIO ZA ŽIVOT": Voditeljka Marija raskopčala HALJINU, gost pao u TRANS - pokazala čime RASPOLAŽE

Atraktivna Marija obožava da privlači poglede

Objavljeno:

Marija Areghini, italijanska manekenka, influenserka i televizijska voditeljka, ugostila je neki dan Vilijama Džejma Adamsa, odnosno Will I Ama, osnivača popularne hip hop grupe Black Eyed Peas.

O čemu su sve razgovarali, bude li vas to zanimalo, moći ćete da pogledate u nastavku članka, no ovom ćemo prilikom istaći tek toliko da su kadrovi iz tog intervjua postali popularni na Reditu jer je atraktivna plavuša svog gosta stavila na stotine muka.

Naime, gospođica je tako raskopčala haljinu da je bilo ne moguće ne primetiti njene bujne grudi, pa su mnogi na Instagramu počeli da zbijaju šale na račun položaja u kojem se uvaženi gost našao.

"Jadničak se borio za goli život dok se pokušavao da se usresredi na njena pitanja", istaknuo je neki šaljivac.

Atraktivna Marija, dodajmo, nije to učinila prvi put ispred televizijskih kamera, svojim poprsjem se hvalila i ranije ispred gledaoca kanala "Sportitalia", a već i pogled na njen profil na Instagramu govori da joj je srednje ime provokacija.

Bonus video:

02:55

DEKOLTE DO PUPKA I GRUDI NA IZVOLTE! Sara Reljić u barbi haljini svakog muškarca OBUZELA: Samo sam htela da bacim akcenat na OVO

(Espreso/ Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.