PUTIN SAOPŠTIO NEŠTO ŠTO ĆE CELU PLANETU UZDRMATI! Besan ZAGRMEO zbog OVOGA, razbesneće mnoge
Vladimir Putin, Foto: EPA-EFE/GAVRIIL GRIGOROV / SPUTNIK / KREMLIN POOL

rusija

PUTIN SAOPŠTIO NEŠTO ŠTO ĆE CELU PLANETU UZDRMATI! Besan ZAGRMEO zbog OVOGA, razbesneće mnoge

Putin nije čekao da ukaže na problem koji uočava tokom rata između Palestine i Izraela

Objavljeno:

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da "postoje pokušaji da se situacija na Bliskom istoku iskoristi za destabilizaciju Rusije i cepanje ruskog društva".

"Koriste se razna sredstva, kao što vidimo, i laži, provokacije i sofisticirane tehnologije", rekao je Putin nakon sastanka o situaciji na aerodromu u Mahačkali gde su se okupili anti-izraelski demonstranti.

Putin je rekao, bez da je ponudio dokaze, da su događaje u Mahačkali isprovocirali putem društvenih mreža, između ostalih, agenti zapadnih obaveštajnih službi.

Vladimir Putin
Vladimir Putinfoto: Profimedija

Govoreći o situaciji na Bliskom istoku, ruski predsednik je rekao da je počela osveta po principu kolektivne odgovornosti, umesto da se kažnjavaju teroristi.

"Ko ima koristi od toga? Sjedinjene Države i njihovi sateliti su glavni profiteri globalne nestabilnosti", poručio je Putin, dodavši da SAD ne postižu rezultate na bojnom polju, zbog čega, kako tvrdi, pokušavaju da poseju pometnju unutar Rusije.

Nakon što je u nedelju veliki broj anti-izraelskih demonstranata upao na aerodrom u Mahačkali po sletanju aviona iz Tel Aviva, uhapšeno je 60 ljudi.

U neredima je povređeno 20 demonstranata i devet policajaca, od kojih su dvojica hospitalizovana.

Bonus video:

03:08

RUSIJA JE JEDINI ZAŠTITNIK EVROPSKIH VREDNOSTI!! Dimitrijević: Finska shvata da je ulazak u NATO greška, Putin dobija izbore!

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.