"NEĆEMO STATI DOK TO NE ZAVRŠIMO...": Reči premijera Izraela uteruju STRAH U KOSTI, sukobima NEMA KRAJA?!
Benjamin Netanjahu, Foto: EPA/GALI TIBBON

TENZIJE NE JENJAVAJU

"NEĆEMO STATI DOK TO NE ZAVRŠIMO...": Reči premijera Izraela uteruju STRAH U KOSTI, sukobima NEMA KRAJA?!

U saopštenju kabineta izraelskog premijera je navedeno da je Netanijahu tokom posete bazi Imanuel informisan o nedavnim aktivnostima jedinice i o njenoj pripremi za budućnost

Objavljeno:

Izraelski premijer Benjamin Netanijahu sugerisao je u obraćanju vojnicima da je kopnena ofanziva na Pojas Gaze i dalje u planu, iako se ta najavljena akcija i dalje odlaže, javlja CNN.

„Nalazimo se pred sledećom fazom, ona dolazi. Vi to znate i vi ste deo toga, vi ste deo prethodnica“, poručio je Netanijahu pripadnicima jedinice Jahalom, specijalne jedinice Borbenog inženjerskog korpusa, koja je obučena za obavljanje specijalnih inženjerskih zadataka.

U saopštenju kabineta izraelskog premijera je navedeno da je Netanijahu tokom posete bazi Imanuel informisan o nedavnim aktivnostima jedinice i o njenoj pripremi za budućnost.

Benjamin Netanjahu
Benjamin Netanjahufoto: EPA-EFE/AMIR COHEN / POOL

„Imamo samo jednu misiju – da razbijemo Hamas. Nećemo stati dok to ne završimo, uz vašu pomoć. Oslanjam se na vas, narod Izraela se oslanja na vas“, rekao je Netanijahu.

Sve najnovije vesti iz Izraela i Gaze možete pratiti u našem blogu uživo.

Bonus video:

04:01

IZRAEL NE BI TREBALO DA SE PONAŠA KAO HAMAS Đukić: Pretrpeli su užasan udarac, imaju prava na odgovor, ali NE OVAKO NEMILOSRDAN

(Espreso/ Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.