OGLASILA SE MAJKA SRPSKOG DRŽAVLJANINA KOG JE OTEO HAMAS! Njene reči KIDAJU DUŠU, a poruku SRBIJI svi treba da ČUJU
Alon Ohel, Foto: Youtube/Kosovo Online/Privatna arhiva

NEUTEŠNA!

OGLASILA SE MAJKA SRPSKOG DRŽAVLJANINA KOG JE OTEO HAMAS! Njene reči KIDAJU DUŠU, a poruku SRBIJI svi treba da ČUJU

Svakog dana jadna žena iščekuje neku vest o svom sinu koji je bio na muzičkom festivalu, ne sluteći da će ga militanti zarobiti

Objavljeno: 12:02h

Još nema traga mladom Alonu Ohelu (22), srpskom državljaninu kidnapovanom u napadu Hamasa na sever Izraela, kroz suze je za Telegraf potvrdila njegova majka Idit Ohel.

Svakog dana jadna žena iščekuje neku vest o svom sinu koji je bio na muzičkom festivalu, ne sluteći da će ga militanti zarobiti. Kako se sumnja, odveli su ga u Pojas Gaze.

"Nadamo se i molimo da se vrati kući. Treba nam Srbija da nam pomogne da ga vratimo", poručuje Idit.

 Alon Ohel
Alon Ohelfoto: Printscreen/Twitter/@IsraelinSerbia

Alon je bio na žurci kada je napad krenuo i sakrio se u skloništu. Kako su njegovi prijatelji ispričali, bio je među onima koji su bacali granate nazad "kada ih je Hamas ubacio u sklonište kako bi ih ubio".

Jedan od Alonovih prijatelja probudio se u bolnici Rambam u Haifi i ispričao je da je video kako teroristi odvode Alona živog.

 Alon Ohel
Alon Ohelfoto: Printscreen/Intagram/@Eran_Efrat

"Terorizam nije svuda u Izraelu. Svi mi, ceo svet moramo da se probudimo. Naša deca su vaša deca", poručuje Idit celoj Srbiji.

Inače, njena porodica je poreklom iz Novog Sada.

Nema naznaka da vojska zna gde se drže taoci, ali se pretpostavlja da su mnogi skriveni u Hamasovoj ogromnoj mreži podzemnih tunela.

Bonus video:

01:59

HAMAS IMA 2 CILJA U IZRAELU! Pukovnik u penziji tvrdi: Taoci koje drže teroristi trpe STRAŠNO FIZIČKU I PSIHIČKU PRESIJU

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.