OGLASILI SE ROĐACI SRPSKOG DRŽAVLJANINA KOG JE OTEO HAMAS: Imaju samo jednu MOLBU ZA IZRAEL, neutešni su (FOTO)
Alon Ohel, Foto: Printscreen/Intagram/@Eran_Efrat

OTET U NAPADU HAMASA

OGLASILI SE ROĐACI SRPSKOG DRŽAVLJANINA KOG JE OTEO HAMAS: Imaju samo jednu MOLBU ZA IZRAEL, neutešni su (FOTO)

Njegovi rođaci Mihal i Avner Kaspi rekli su da je Alon zaštitio druge na muzičkom festivalu pre nego što ga je Hamas zarobio

Objavljeno: 11:14h

Alon Ohel (22), srpski državljanin, kidnapovan je u napadu Hamasa na sever Izraela, potvrdila je njegova majka Idit Ohel, čija je porodica poreklom iz Novog Sada. On je bio na muzičkom festivalu, kada su ga militanti zarobili i, kako se sumnja, odveli u Pojas Gaze.

Njegovi rođaci Mihal i Avner Kaspi rekli su za The Times of Izrael da je Alon zaštitio druge na muzičkom festivalu pre nego što ga je Hamas zarobio.

"Alon je bio na žurci i sakrio se u skloništu, i bio je među onima koji su bacali granate nazad kada ih je Hamas ubacio u sklonište kako bi ih ubio", rekla je Mihal.

Ona je dodala da se jedan od Alonovih prijatelja probudio u bolnici Rambam u Haifi i ispričao je da je video kako teroristi odvode Alona živog.

Avner je dodao da "vlada radi sve što može" da vrati Ohela.

Mihal je bila zabrinuta zbog politike IDF-a da bombarduje ciljeve u Gazi uprkos nepoznatom statusu talaca u toj oblasti, i zamolila je "da ne bombarduju područja u kojima su kidnapovani".

Nema naznaka da vojska zna gde se drže taoci, ali se pretpostavlja da su mnogi skriveni u Hamasovoj ogromnoj mreži podzemnih tunela.

Bonus video:

02:17

ISKLJUČENJE STRUJE I VODE U GAZI POVEZANO SA TAOCIMA? Šahrimanjan Obradović: Pritiskaju Hamas, ali i stanovništvo zbog informacija

(Espreso/ Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.