PUTIN SE UBI OBJAŠNJAVAJUĆI, ALI DŽABE: Posle SKANDALA od prošle godine, afrički lider opet u CENTRU PAŽNJE (VIDEO)
Vladimir Putin, Foto: Printscreen/Twitter/@Pluton45873221

ŠOU U KREMLJU

PUTIN SE UBI OBJAŠNJAVAJUĆI, ALI DŽABE: Posle SKANDALA od prošle godine, afrički lider opet u CENTRU PAŽNJE (VIDEO)

Fijasko na sastanku Vladimira Putina i predsednika Južnog Sudana

Objavljeno:

Ruski predsednik Vladimir Putin sastao se u Kremlju sa predsednikom Južnog Sudana Salvom Кirom koji boravi u zvaničnoj poseti Moskvi.

Кir je u Кremlj stigao sa crnim šeširom širokog oboda i štapom, a kamere su zabeležile kako nikako nije uspeo da namesti slušalicu za prevod pre nego što su novinari počeli da postavljaju pitanja.

- Ovako gospodine predsedniče - rekao je Putin gostu i pokazao mu kako se namešta slušalica.

Kiru je međutim slušalica potom pala na pod.

Putin je i dalje gestikulirao i pokušao da mu pomogne, međutim, nije mu pošlo za rukom, a onda je pozvao članove protokola da pomognu lideru Južnog Sudana.

Putin je inače tokom razgovora podsetio gosta da je već bio u Rusiji 2019. godine na prvom samitu Rusija-Afrika u Sočiju i da je takođe predstavljao Južni Sudan u Sankt Peterburgu na drugom samitu Rusija-Afrika koji je održan prošlog leta.

- Moj dolazak je prvi korak na dugom putu našeg zajedničkog rada u budućnosti. Radićemo zajedno sa Ruskom Federacijom. Zato sam i došao - odgovorio je predsednik Južnog Sudana.

Salva Kir je krajem prošle godine pred kamerama doživeo veliku neprijatnost kad se uneredio tokom otvaranja novog puta u Južnom Sudanu.

Pretpostavlja se da je predsedniku tokom ceremonije popustila bešika pa su njegove pantalone postale mokre dok je izvođena nacionalna himna.

Bonus video:

02:34

GOREĆETE KAO SVEĆE, AKO BUDETE KOLEBLJIVI! Obradović tvrdi da je Vladimir Putin pogibijom Prigožina POSLAO PORUKU IZDAJNICIMA

(Espreso/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.