ISPLIVAO SNIMAK PUTINA OD PRE 33 GODINE,NEPREPOZNATLJIV! Snimak ćete gledati IZNOVA, KO JE OVAJ ČOVEK?
Vladimir Putin, Foto: Printscreen/Youtube/SkyNews

DA LI JE MOGUĆE?

ISPLIVAO SNIMAK PUTINA OD PRE 33 GODINE,NEPREPOZNATLJIV! Snimak ćete gledati IZNOVA, KO JE OVAJ ČOVEK?

Na društvenim mrežama je osvanuo snimak Vladimira Putina sa dugom, plavom kosom sa početka 1990-ih godina

Objavljeno:

Na društvenim mrežama je osvanuo snimak Vladimira Putina sa dugom, plavom kosom sa početka 1990-ih godina. Na pomenutom snimku je sadašnji predsednik Ruske Federacije bio savetnik Anatolija Sobčaka, tadašnjeg gradonačelnika Sankt Peterburga.

Snimak je objavila finska televizija "YLE", a preneo je britanski "Gardijan". U snimku su njih dvojica igrala i stoni tenis protiv telohranitelja Sobčaka.

Dalje se na snimku vidi kako cela družina ruča uz pivo i vino u drvenoj kolibi. Sobčak je sedeo na čelu stola, dok Putin užurbano žvaće.

Snimak je nastao u vili koja je u vlasništvu finske kompanije "Thomesto" koja je uvozila drvnu građu iz Ruske Federacije. Drvena vila se nalazi na ostrvu Torso na južnoj obali Finske.

Prema rečima izvore finske televizije "YLE", Putin nije mnogo pričao, samo jedno pitanje je postavio. "Šta bi se dogodilo da milion i po Rusa pređe granicu sa Finskom?"

Bonus video:

01:09

RUSI SU IMALI MEĐUNARODNU OBAVEZU, SADA GRAĐANI PROTESTUJU ISPRED AMBASADE Obradović: Traže ostavku, PUTIN STVARA NOVI PROJEKAT

(Espreso /Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.