NIJE LUDA MELANIJA! Svi misle da vodi MISTERIOZAN ŽIVOT, a ona... isplivala REČENICA koja je OTKRILA sve?!
Melanija Tramp, Foto: EPA/CHRIS KLEPONIS

šta je s njom?

NIJE LUDA MELANIJA! Svi misle da vodi MISTERIOZAN ŽIVOT, a ona... isplivala REČENICA koja je OTKRILA sve?!

Sada kada je bivši američki predsednik pred sudom, Melanija Tramp se nigde ne pojavljuje, niti se oglašava

Objavljeno:

Donlad Tramp, bivši američki predsednik, suočio se sa optužnicom koja je podignuta protiv njega zbog nereda od 6. januara 2021. godine u američkom Kapitolu. Negirao je da je učinio bilo šta nezakonito 3. avgusta ove godine pred sudom, a za najteže optužbe predviđena je kazna od 20 godina. Dok Donald trenutno bije sudske bitke, njegove supruge, Melanije Tramp, nema nigde na vidiku, ili kako pišu "The Times" i "New York Times" živi "tajni, misteriozni život".

Melanija Tramp oglasila se posle nereda u Kapitolu, ali kako je vreme prolazilo posle odlaska sa vlasti Donalda Trampa, potpuno se povukla iz javnog života. Sada kada je bivši američki predsednik pred sudom, ona se nigde ne pojavljuje, niti se oglašava.

Kako piše "Independet" Melanija je nekoliko puta odbila da se pojavi zajedno sa Donladom i odbila je da se oglašava povodom nekoliko krivičnih optužnica koje su podnete protiv njega.

 Melanija Tramp
Melanija Trampfoto: Profimedia

"The New York Times" prošlog meseca napisao je da je bivša prva dama Amerike izbegla sve tipične obaveze koje su druge prve dame radile posle napuštanja Bele kuće. Melanija je bila fokusirana na sina Barona i koji će koledž da upiše.

Prema navodima pomenutog lista kreće se u malom krugu ljudi i najviše vremena provodi sa svojim roditeljima i sinom, ali i sa nekoliko, kako se piše, "starih prijatelja".

Izvori tvrde da se viđa sa Donaldom Trampom povremeno na večerama, ali da sa druge strane ne želi ni na koji način da bude umešana u njegovu predsedničku kampanju 2024. godine. U aprilu mesecu, po pisanju "The Time", Melanija je izbegla na sve moguće načine da putuje sa Trampom naročito u trenutku kada su počele priče o optužnici koja će biti podignuta protiv njega.

Stefani Grišam, bivša sekretarica koja je bila zadužena za odnose sa medijima i koja je radila za Trampa u Beloj kući, za "CNN" je rekla da Melanija dobro zna šta se događa sa njenim suprugom i da će se pojaviti sa njim u javnosti samo onda kada ona to želi.

"Ona je rekla da sve što se događa je njegov problem i ona je takva. Biće uz njega kada ona to želi, kada bude spremna. Znala je kada će biti optužen, znala je šta se događa, prati medije koliko i on", rekla je Stefani.

U kakvim je odnosima Melanija Tramp sa Donaldom Trampom?

Melanija je upoznala Trampa na žurki na Menhetnu 1998. godine kada je bio sveže razveden. Melanija i Donald Tramp su se verili 2004. godine, a potom venčali sledeće godine. Dobili su sina Barona Vilijama Trampa u martu 2006. godine.

Melanija Tramp
Melanija Trampfoto: Profimedia

Kada je Donald Tramp postao predesednik SAD-a Melanija je preuzela ulogu prve dame 20. januara 2017. godine i nastavila da živi na Menehetnu u Trampovoj kuli sa sinom sve do kraja školske godine.

Tokom Donaldovog predsedničkog mandata i tokom inaguracije javnost je bila vrlo zaintrigirana njihovim odnosom. Pre svega njenim jasnim negodovanjem, izrazom lica ili govorom tela, ali PR tim Donalda Trampa je demantovao da su u lošim odnosima.

Od odlaska Trampa sa mesta predsednika pisalo se da više ne živi sa njim i da se spremaju, navodno, za razvod. Melanija se gotovo uopšte ne pojavljuje u javnosti, izbegava paparace i na osnovu izveštaja bira kada će se pojaviti sa Trampom.

Bonus video:

05:14

TRKA ZA PRVU DAMU AMERIKE: Žestok OKRŠAJ između ikone stila ili smerne profesorke – može biti samo JEDNA (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/ Blic Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.