"PUNA PREZIRA, PORAŽENA, OTUĐENA": Nova knjiga o Melaniji otkriva njene TAJNE, mogla bi da zapali TRAMPOV svet!
Melanija Tramp, Foto: Profimedia

MRAČNE TAJNE BIVŠE PRVE DAME SAD

"PUNA PREZIRA, PORAŽENA, OTUĐENA": Nova knjiga o Melaniji otkriva njene TAJNE, mogla bi da zapali TRAMPOV svet!

Grišam je radila za Melaniju Tramp devet meseci kao sekretarka za štampu, a za to nije održala nijedan brifing za medije

Objavljeno:

Bivša prva dama SAD Melanija Tramp odbila je da uputi apel za smirivanje tenzija i pozove na nenasilje tokom pobune i napada na Kapitol Hil 6. januara kada su pobunjenici i pristalice Donalda Trampa upali u zgradu američkog Kongresa, piše CNN pozivajući se na dva izvora upoznata sa događajima kritičnog dana.

Izvori CNN tvrde da je Trampova pomoćnica Stefani Grišam Melaniji poslala poruku sa pitanjem: "Da li želite da tvitujete da su mirni protesti pravo svakog Amerikanca, ali da nema mesta bezakonju i nasilju?" na šta je prva dama, kako prenosi CNN, odgovorila jednom rečju: "Ne".

Portal Politiko je juče objavio delove iz još uvek neobjavljene knjige Stefani Grišam u kojoj detaljno opisuje događaje pre, za vreme i neposredno nakon 6. januara.

melanija i donald tramp
foto: Profimedia

CNN podseća da je u januaru izvestio da je Melanija Tramp tokom pobune bila u Beloj kući i pozirala fotografima i da nije pokazala nameru da otkaže fotografisanje, niti se na bilo koji način javno oglasila o nemirima koje su na Kapitol Hilu počinile pristalice njenog supruga, predsednika Donalda Trampa.

Tek pet dana kasnije, 11. januara, Tramp se oglasio i delimično osudio nasilje na Kapitol Hilu.

Prema Politiku, izveštavajući o prvim detaljima željno očekivane knjige, "Sada ću primiti vaša pitanja: Ono što sam videla u Trampovoj Beloj kući", Stefani Grišam takođe upoređuje Melaniju Tramp sa Marijom Antoanetom.

Prva dama je bila poput „francuske kraljice osuđene na propast“, piše Grišam.

„Puna prezira. Poražena. Otuđena."

Grišam je radila za Melaniju Tramp devet meseci kao sekretarka za štampu, a za to nije održala nijedan brifing za medije.

Njena knjiga najavljena je prošle nedelje.

- Nema dovoljno vode na zemlji da obuzda vatru koju bi mogla da zapali čitav Trampov svet, naročito deo koji je u orbiti bivše prve dame. Teško je artikulisati koliko će ona anksioznosti izazvati - rekao je Aksiosu jedan neimenovani bivši pomoćnik Bele kuće, govoreći o knjizi.

Bonus video:

01:22

NA POMOLU NOVI HLADNI RAT IZMEĐU KINE I AMERIKE? Kakva će biti spoljna politika Bajdenove administracije (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.