50.000 AMERIKANACA JE POTPISALO PETICIJU: Traže od Džil Bajden da sredi BAŠTU koju je razvalila MELANIJA TRAMP!
Organizatori peticije pozivaju Džil Bajden i Daglasa Emhofa, supruga potpredsednice SAD Kamale Haris, da se angažuju, Foto: EPA/DNCC

hit priča

50.000 AMERIKANACA JE POTPISALO PETICIJU: Traže od Džil Bajden da sredi BAŠTU koju je razvalila MELANIJA TRAMP!

Supruga Donalda Trampa je u vreme promena bila kritikovana zbog angažovanja oko tog posla

Objavljeno:

Više od 50 000 ljudi u SAD potpisalo je peticiju na internetu kojom se prva dama Džil Bajden poziva da vrati vrtu Bele kuće "staru slavu" iz vremena Džeki Kenedi.

Melanija Tramp
foto: Profimedia

Bivša prva dama Melanija Tramp prošle godine uklonila je drveće i neko živopisnije cveće iz vrta koji američki predsednici često koriste za obraćanje i konferencije za štampu, a Organizatori peticije pozivaju Džil Bajden i Daglasa Emhofa, supruga potpredsednice SAD Kamale Haris, da se angažuju i vrate bašti prethodni izgled kakav mu je prvobitno dala bivša Prva dama Džeki Kenedi 60-ih godina prošlog veka, prenosi BBC.

Iako, se u peticiji navodi da je Melanija Trump uklonila drveće trešnje koje su poklon Japana, američki mediji su saopštili da su to zapravo bila stabla jabuka i da su ona ponovo zasađena na drugom mestu.

Supruga Donalda Trampa je u vreme promena bila kritikovana zbog angažovanja oko tog posla dok je zemlja bila u problemima sa pandemijom Kovid 19, od čijih je posledica u tom trenutku već preminulo oko 150 000 ljudi.

Bonus video:

00:29

DOK ČEKA DA SE VIDI SA SINOVIMA: Tanja Savić šetka po šumi, bere KOPRIVE, a onda je VRISNULA iz sveg glasa (VIDEO)

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.