SKANDAL U MEDIJSKOM GIGANTU! Procurele poruke koje je POZNATI VODITELJ slao MALOLETNICAMA! Optužbe SAMO STIŽU
Voditelj, Foto: YOUTUBE/KTVB

novi problemi za medije

SKANDAL U MEDIJSKOM GIGANTU! Procurele poruke koje je POZNATI VODITELJ slao MALOLETNICAMA! Optužbe SAMO STIŽU

U BBC-u opšti skandal zbog poruka koje je poznati voditelj slao devojčicama

Objavljeno:

Poznati voditelj BBC-a koji je poslednjih dana u centru skandala zbog optužbi da je tinejdžeru plaćao za eksplicitne fotografije sada se našao u još većem problemu, jer su ukupno četiri mlade osobe prijavile različite vidove nedoličnog seksualnog ponašanja voditelja.

Posle skandala i prve optužbe da je voditelj za ekspicitne slike tinejdžera platio 40.000 dolara, druga osoba se pojavila i optužila voditelja da joj je slao uvredljive poruke na platformi za upoznavanje.

Ubrzo je stigla i treća optužba – mlada osoba je saopštila kako je upoznala voditelja tokom 2021. godine, dok je BBC apelovao na građane da poštuju pravila o pandemiji koronavirusa.

U utorak uveče, oglasila se i četvrta mlada osoba koja tvrdi da joj je voditelj slao „jezive“ poruke na Instagramu kada je imala 17 godina. Još nije poznato da li je voditelj znao koliko je godina imala ta osoba.

Šta piše u porukama?

Telefon
Telefonfoto: Tamara Trajković

Neimenovana mlada osoba rekla je da joj je voditelj slao poruke sa srcima, u oktobru 2018. godine.

„Ahahah slatko. Kako je u BBC-u“: pitala je ta osoba, na šta je stigao i odgovor.

„Sve je dobro, hvala. Je l si ti ok (i emotikon srca)“, napisao je voditelj.

Nakon toga usledile su sporadične poruke, a voditelj je savetovao svog sagovornika da učestvuje u novinarskoj školi BBC.

„Sad kad se prisetim, sve deluje jezivo, jer je on meni pisao dok sam još bila u školi“, rekla je ta mlada osoba.

U kasnijim prepiskama, voditelj je prestao da koristi ljubavne emotikone.

„Deluje kao da se povukao kad je shvatio da ja ne koketiram sa njim“, dodala je mlada osoba.

U međuvremenu, izvor iz BBC-a je saopštio da je atmosfera u toj medijskoj kući svakim danom sve „napetija“.

Telefon
Telefonfoto: Tamara Trajković

„Svi se zatečeni i frustrirani što je BBC postao centar tračeva. Neke nejasnoće su razjašnjene, ali još uvek nije odgovoreno na sva pitanja“, rekao je on.

Voditelj „Radija 2“ Džeremi Vajn, pozvao je neimenovanog voditelja da se identifikuje kako bi sprečio klevetu drugih zvezda BBC-a.

„Sada je vreme da javno istupi. Nove optužbe će baciti ljagu na njegove nevine kolege“, kazao je Vajn, a preneo Dejli mejl.

Jedan stariji novinar BBC-ja rekao je da su svi zabrinuti zbog haosa koji je nastao.

„Očigledno je da svi znaju ko je voditelj, a on je jako naklonjen menadžmentu. Svi smo toliko umorni što ti ljudi štite svog prijatelja na račun integriteta BBC-ja“, kazao je on.

Podsetimo, neimenovana zvezda ove medijske kuće optužena je da je platila desetine hiljada funti navodnoj žrtvi kada je imala 17 godina i poslala joj novac kojim je tinejdžer finansirao zavisnost od kokaina.

„The Sun“ je u svojoj objavi citirao majku koja je rekla da je njeno dete, koje sada ima 20 godina, iskoristilo novac plaćen za eksplicitne fotografije za kupovinu droge.

BBC se branio vođenjem vlastite istrage o optužbama, a na konferenciji za novinare, generalni direktor BBC-ja rekao je da s voditeljem nije razgovarano do prošlog četvrtka – čak sedam nedelja nakon prve žalbe korporaciji.

Metropolitanska policija saopštila je da preduzima dalje istrage nakon tih optužbi, ali je dodala da trenutno nema istrage dok „utvrđuje da li postoje dokazi o počinjenom krivičnom delu“.

Bonus video:

00:26

VODITELJ NIJE USPEO DA SAKRIJE EMOCIJE KADA JE ČUO OVE VESTI: Mislio da je izgubio posao, a onda je usledio pravi ŠOK!

(Espreso/ Nova.rs/ The Sun/ Daily Mail/ BBC)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.