IZA POZNATOG VODITELJA GLEDOCI PRIMETILI SABLASAN PRIZOR: Da li vidite OVU POJAVU! Jezivo! (VIDEO)
ilustracija, Foto: : printscreen Twitter

da se naježiš!

IZA POZNATOG VODITELJA GLEDOCI PRIMETILI SABLASAN PRIZOR: Da li vidite OVU POJAVU! Jezivo! (VIDEO)

Nakon što je taj snimak postao viralan, drugi gledalac je na Tviteru podelio drugo sablasno ukazanje, koje se dogodilo u manje dramatičnom okruženju parkiralištaiz

Objavljeno:

Gledaoci striming servisa “Amazon Prajm” uvereni su da su u dva navrata uočili “duha” u novoj dokumentarnoj seriji britanskog voditelja Džejmsa Meja “Džejms Mej: Naš čovek u Italiji” (James May: Our Man In Italy).

Bivši voditelj kultnog serijala “Top Gir” nije krenuo u lov na duhove u svom novom ostvarenju, ali između istraživanja obala Sicilije i učešća u nekom srednjovekovnom sportu čini se da su mu se putevi ukrstili s nekoliko duhova.

Prvi “duh” uočen je dok je Mej pozdravljao gledaoce u Pompeji, gde je stajao među ruševinama antičkog garad i pričao o tome kako je to područje izgledalo pre nego što ga je uništila erupcija Vezuva. Dok je govorio, činilo se da prozirna figura hoda u pozadini, iza njega.

Nakon što je taj snimak postao viralan, drugi gledalac je na Tviteru podelio drugo sablasno ukazanje, koje se dogodilo u manje dramatičnom okruženju parkirališta.

Dok se Mej prisećao interakcije koju je imao sa umetnikom, gledalac je zumirao pozadinu kako bi se fokusirao na još jednu providnu figuru.

Uz video je napisano: “Upravo sam uočio još jednog duha u četvrtoj epizodi u 15. minutu. Imam osećaj da se urednik kikoće ili je to pametna marketinška strategija za privlačenje pažnje na društvenim mrežama. Zabavno malo uskršnje jaje.”

Malo je teže poverovati da postoji duh koji proganja parkiralište nego duh koji luta sada pustim gradom Pompejom.

Dok su neki bili uvereni da su ovi snimci dokaz života nakon smrti, sam Mej je ponudio alternativno objašnjenje za “duhove” u svojoj novoj seriji.

U odgovoru na prvi snimak, voditelj je napisao da je verovatnija i dosadnija opcija da se zapravo radi o malom oštećenju digitalne datoteke.

(Espreso / Klix.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.