POKUCAO JE NA VRATA KOMŠIJAMA I RANJIVO ZATRAŽIO POMOĆ: Posle onoga što su mu URADILI, dečak NIJE ISTI (VIDEO)
Dečak, Foto: PrintScreen/ Twitter/ brennanray

apel jednog dečaka

POKUCAO JE NA VRATA KOMŠIJAMA I RANJIVO ZATRAŽIO POMOĆ: Posle onoga što su mu URADILI, dečak NIJE ISTI (VIDEO)

Dečak je zatražio od komšija pomoć oko pronalaženja prijatelja, a takva molba slama srca

Objavljeno:

Par iz Teksasa skupio je skoro 40.000 dolara za maltretiranog dečaka koji je pokucao na njihova vrata u potrazi za prijateljima, a dirljiv trenutak snimila je kamera.

Brenan Rej i Ejndžel Hamersmit pokrenuli su kampanju na GoFundMe prošle srede nadajući se da će Šejdenu Vokeru popraviti leto, nakon što je Rej objavio snimak.

Na snimku se vidi kako dečak prilazi njihovoj kući i pita ih da li znaju neku decu između 11 i 12 godina, jer su mu zaista "potrebni prijatelji".

On je zatim objasnio da su ga neka deca iz komšiluka zlostavljala.

"U njegovom glasu sam čuo nevinost i ranjivost. Sve što sam znao jeste da želim da mu pomognem", rekao je Rej za Daily mail.

@brennanray Its takes 2 seconds to make someones day, you never know what people are going through until you get a chance to talk to them. This young man is well mannered, kind, and brave. So tiktok can we help shayden make some friends???#fyp #bekind #nobullying #love #kindness #letschangetheworld ♬ original sound - Brennan Ray

Snimak je otada pogledan više od 66 miliona puta, a ljudi su u komentarima pisali da se nadaju da će pronaći prave prijatelje uskoro i da žele da ga zagrle.

Rej ga je nakon toga uputio ka kući niže niz ulicu, gde je rekao da žive dva deteta.

Dečak je zatim pitao Reja da li on ima dece, na šta on kaže kako ima dvogodišnju ćerku.

"Ooo, pa to je sjajno! Iskreno, volim dvogodišnjake, oni su najslađa bića koja sam ikad upoznao", nastavlja razgovor dečak dodajući kako se seća koliko je uživao igrajući se sa svojom mlađom sestrom kad je ona imala dve godine.

Dirnuti Rej tada obećava dečaku da će ga pozdraviti svaki put kad ga vidi u gradu.

"U redu, želim vam prijatan dan", rekao je dečak pre nego što je otišao.

Majka dečaka u petak je zatražila obustavu donacija. Kaže kako njenoj porodici ne treba novac, ali su oduševljeni talasom dobrote koji su Brenan i Ejndžel pokrenuli objavom svoga videa.

"Šejden je sad potpuno drugačije dete, ne može ni da se uporedi sa onim dečakom kakav je bio pre samo nedelju dana", rekao je njegov očuh.

Bonus video:

00:43

Vršnjačko nasilje! Dok dečak leži u besvesnom stanju, siledžija ga mučki šutira

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.