MEDI JE ZATRUDNELA SA SAMO 13 GODINA I BILA ŽRTVA VRŠNJAČKOG NASILJA! A to nije NAJGORE što se desilo u TRUDNOĆI
Mlada mama, Foto: Printscreen/Youtube/Maddie Lambert

ispovest

MEDI JE ZATRUDNELA SA SAMO 13 GODINA I BILA ŽRTVA VRŠNJAČKOG NASILJA! A to nije NAJGORE što se desilo u TRUDNOĆI

Medi je dodala kako joj je kroz trudnoću najveća podrška bila njena porodica i vera

Objavljeno:

Medi Lambert danas je 20-godišnja majka iz Teksasa koja je ostala trudna kad je imala samo 13 godina.

Svoju priču je odlučila da objavi na internetu, kako bi pomogla drugim devojkama koje se nađu u sličnoj situaciji.

"Imala sam samo 13 godina kada sam počekla da izlazim sa svojim prvim pravim dečkom koji je bio od mene stariji godinu. Nismo znali puno o seksu, u školi su nas učili da je apstinencija najbolja zaštita od trudnoće i bolesti, ali nam nisu rekli da je vrlo lako ostati trudan. Stvarno, nisam imala pojma da se tako lako može ostati u drugom stanju", rekla je Medi u videu koji je objavila na Jutjubu.

Nakon nekoliko nedelja veze, dečko je raskinuo s njom i to ju je vrlo pogodilo.

"Celo vreme sam spavala i ležala u krevetu. Onda sam počela povraćati. Nisam znala šta se događa. Kad mi je zakasnila menstruacija, pomislila sam da sam trudna. Ali nisam to sebi htela priznati", rekla je Medi.

"Danima sam sedela na wc šolji, pritiskala stomak i molila Boga da dobijem ciklus", iskrena je bila Medi, a potom je dodala kako ju je nakon nekoliko nedelja majka odvela kod doktora i saznale su da je trudna.

"Mama me je zagrlila i rekla da se ne brinem. Od tada je bilo puno lakše", kazala je Medi. Kad je javila dečku da je trudna, on joj nije poverovao.

"Kad sam otišla na pregled i kad sam videla svoju bebu na ultrazvuku, preplavio me osećaj ljubavi. Znala sam da će sve biti dobro i da mi je suđeno. Ta beba je spasila moj život jer sam zbog nje postala bolja osoba", ispričala je ona, i dodala je kako su joj se rugali ostali tinejdžeri i da su je nazivali najgorim imenima, ali da nije imala vremena misliti o tome jer je imala teške mučnine.

Medi je dodala kako joj je kroz trudnoću najveća podrška bila njena porodica i vera.

"Kad je došao trenutak da je rodim, bila sam prestravljena, ali sve je prošlo u najboljem redu. Kad su mi moju ćerku stavili na prsa, to je bio najbolji osećaj na svetu", kazala je Medi, i dodala kako se nada da će uskoro upisati fakultet jer želi da studira psihologiju, a njena ćerka je krenula u osnovnu školu.

(Espreso / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media