VRŠNJAKINJE SATIMA MUČILE DEVOJČICU (13), PALILE JOJ KOSU! 10 dana posle UBISTVA Luize , novi ZLOČIN potresa ZEMLJU
Devojčica ispod mosta, Foto: Gina Kelly / Alamy / Alamy / Profimedia

ŠTA SE DEŠAVA U NEMAČKOJ?

VRŠNJAKINJE SATIMA MUČILE DEVOJČICU (13), PALILE JOJ KOSU! 10 dana posle UBISTVA Luize , novi ZLOČIN potresa ZEMLJU

Na snimcima se vidi kako žrtva plače i moli devojčice da je ne udaraju po nosu, ali one nisu prestale

Objavljeno:

Nepunih deset dana nakon ubistva devojčice Luize (12), Nemačku potresa novi stravičan zločin. Naime u Šlezvig-Holštajnu grupa devojčica starosti od 14 do 17 godina navodno je satima mučila 13-godišnjakinju i sve snimila.

Žrtvu je desetak devojčica polivalo sokom po glavi, tresle su pepeo od cigareta po njoj i palile joj kosu, a dok je devojčica pokušavala da ustane, jedna od devojčica je počela da urla na nju: "Sedi i moli me! Neću te tako lako pustiti".

Na snimcima se vidi kako žrtva plače i moli devojčice da je ne udaraju po nosu, ali one nisu prestale, preneo je Schleswig-Holsteinische Zeitung (SHZ) .

Nemački mediji pišu da se ovaj stravičan zločin dogodio krajem februara, ali je majka devojčice tek sada odlučila da progovori o svemu kako bi upozorila javnost na sve veći problem nasilja koji se događa među mladima.

Policija je identifikovala napadače, a devojčica je dobila lekarsku pomoć. Majka žrtve je rekla da je mučenje prekinuto zahvaljujući hrabroj intervenciji prolaznika.

"On je prepoznao u kakvoj je opasnosti bila moja ćerka, uzeo ju je k sebi kada ga je zamolila za pomoć. Vrlo smo mu zahvalni", poručila je majka.

Podsetimo, Nemačku i čitav sve prošle sedmice potresla je vest o ubistvu dvanaestogodišnje devojčice, koju su ubile njene dve najbolje drugarice. Telo devojčice Luize (12) pronađeno je u šumi, sa brojnim ranama od ubadanja.

U početku su dve devojčice od 12 i 13 godina negirale bilo kakvu umešanost, ali su na kraju priznale zločin, nakon što je policija pronašla kontradiktornosti u njihovim izjavama.

Luiza Friš
Luiza Frišfoto: Polizei

Iako nemačke vlasti ne otkrivaju previše detalja ovog slučaja zbog zaštite maloletnih lica, u medijima se pojavila informacija da je užasnom zločinu prethodila svađa devojčica zbog TikTok videa.

Kao motiv ubistva navodi se i svađa oko dečka, kao i osveta jer je Luiza prijavila da su je maltretirale u školi.

Video na kom su Luiza i njena najbolja drugarica, postao je viralan na društvenim mrežama nakon tragedije.

Bonus video:

00:48

VRŠNJAČKO NASILJE SE DOGAĐA SVAKODNEVNO! Stručnjaci imaju eventualno rešenje! Premalo zaposlenik, a prevelika tolerancija na teror

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.