SASTANAK OKONČAN KATASTROFOM KOJU NIJE MOGAO NI DA ZAMISLI: Večera postala NOĆNA MORA, a morao je i DEBELO DA PLATI
Restoran, Foto: Espreso.co.rs

hit

SASTANAK OKONČAN KATASTROFOM KOJU NIJE MOGAO NI DA ZAMISLI: Večera postala NOĆNA MORA, a morao je i DEBELO DA PLATI

Prvi susret par je dogovorio u jednom vrlo popularnom restoranu

Objavljeno:

Kinez predstavljen u tamošnjim medijima samo kao Liu morao je da izađe pred sud nakon što je njegov "slepi sastanak" okončan katastrofom kakvu nije mogao zamisliti ni u najgoroj noćnoj mori.

Naime, devojka čije je srce nameravao da osvoji, na romantičnu večeru je pozvala čak 23 svoja rođaka, društvance koje je najozbiljnije računalo da će se najesti i napiti na račun ljubavi željnog muškarca.

Liu je svoju potencijalnu partnerku Žang pronašao preko agencije zadužene za spajanje parova, a prvi susret par je dogovorio u jednom vrlo popularnom restoranu u provinciji Jilin.

Restoran
Restoranfoto: Profimedia

No, na Liuovo opše iznenađenje, Žang je stigla u društvu "dva fudbalska tima + trener", a osoblje restorana zatečenog je muškarca tokom večeri obavestilo da je njena porodica naručila značajnu količinu skupocenih cigara i alkoholnih pića.

Kada mu je uručen račun u iznosu od gotovo 20 hiljada juana (otprilike 2600 evra), Liu je odlučio da smesta napusti restoran i zatražiti od Žang i njen rodbine da sami podmire svoje troškove.

Žang je delomično na to pristala, ali je od Liua ipak zatražila da priloži barem pola od sveukupnog iznosa. Liu je naposletku iz novčanika izvadio oko 520 evra, što je njenu porodicu do te mjere razljutilo da je podigla tužbu.

Sud je, međutim, presudio u njegovu korist te je gospodinu naloženo da pokrije troškove vlastitog i njenog obroka. Drugim rečima, Liu prošao još bolje nego što je planirao uz ukupan ceh od nekih 180 evra.

Bonus video:

01:29

VEĆ 2040. GODINE NIJEDAN PAR NEĆE MOĆI DA ZAČNE SPONTANO!?

(Espreso/ Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.