OTIŠLA NA SASTANAK SA MOMKOM, PA ZAVRŠILA U INVALIDSKIM KOLICIMA I OŽILJCIMA: Opisala sam UŽAS (VIDEO)
Devojka, Foto: Printscreen/TikTok/@kiahakurek

SVE JE BILO U REDU, DOK...

OTIŠLA NA SASTANAK SA MOMKOM, PA ZAVRŠILA U INVALIDSKIM KOLICIMA I OŽILJCIMA: Opisala sam UŽAS (VIDEO)

Kaže da je na kraju odustala od tužbe protiv momka sa kojim je bila na sastanku

Objavljeno:

Amerikanka je otišla na prvi sastanak sa momkom, pa završila u invalidskim kolicima i ožiljcima.

Randevu iz pakla je za Kiahu Kurek (35) iz Portlanda počeo 2012. godine u jednoj ribljem restoranu. Sve je bilo u redu dok nije sela u mladićev auto, nakon čega su se u njih zakucala druga kola pri brzini od 80 kilometara na sat.

Ugostiteljka kaže da je momak zaustavio kola prilikom skretanja, zbog čega je drugo vozilo udarilo u suvozačevu stranu, gde je ona sedela. Nakon jezivog udesa izvukli su je iz olupine, sa slomljenom nogom, karlicom i rebrima. Takođe joj je probijena jetra i imala je unutrašnje krvarenje.

Posle čitavih godinu dana lečenja i rekonstruktivnih operacija, uspela je da prohoda uprkos očekivanjima lekara.

– Sećam se da sam sedela u automobilu, videla farove kako mi se približavaju i pomislila “ovo je kraj”. Probudila sam se i oči su me pekle jer je krv curila u njih. Čula sam buku dok su otvarali auto. Onda sam se onesvestila, pa se probudila u toliko jakim bolovima dok su me vozili u bolnicu da sam molila sam da mi daju analgetike – ispričala je ona, prenosi Dejli star.

Kiaha kaže da ju je momak pozvao nekoliko nedelja kasnije da se izvini, i da je to bio poslednji put da je pričala sa njim. Takođe je otkrila da on tada nije imao 24 godine, kako je tvrdio, već 19, i da je imao probnu vozačku dozvolu.

Tu nije bio kraj njenim mukama, jer je posle oporavka morala da proglasi bankrot zbog troškova lečenja većih od milion dolara. Sve vreme je trpela jake bolove, a veliki ožiljak na nozi je podsećao na pakao koji je proživela, pa ga je maskirala tetovažom.

Ona je sada, više od decenije posle nesreće, srećno udata. Kaže da je na kraju odustala od tužbe protiv momka sa kojim je bila na sastanku, piše Njujork Post.

Bonus video:

00:57

STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA OSTAVILA SESTRE U KOMI! Neverovatan obrt u seriji Prsten sudbine šokirao sve gledaoce

(Espreso/Objektiv.rs, NY Post, Daily Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.