OSETILI SU ČUDAN SMRAD U KUPATILU, PA OTVORILI TUŠ KABINU: Zgrozili su se kada su videli šta se nalazi u njoj VIDEO
Kupatilo, Foto: Printscreen/TikTok/@radhauswife

STRAŠNO

OSETILI SU ČUDAN SMRAD U KUPATILU, PA OTVORILI TUŠ KABINU: Zgrozili su se kada su videli šta se nalazi u njoj VIDEO

Ona je u pokušaju da otkrije odakle dolaze smrad i prljavština polivala vodom konstrukciju tuš kabine i ispirala smeđe čestice

Objavljeno:

Bračni par iz Australije užasnuo se nakon što su otkrili izvor smrada i prljavštine u njihovom kupatilu.

Džulija Lang-Meloun i njen muž bili su zbunjeni gustom narandžastom „prljavštinom“ koja se neprestano pojavljivala u ćošku njihove tuš kabine. Par se prošle godine uselio u kuću na Zlatnoj obali u Australiji, ali nije mogao da se otarasi štroke, koliko god je ribali.

– Ne možete ni da zamislte miris. Odakle dolazi?! Deluje kao da su to veliki komadi duvana iz cigareta – rekla je Džulija svojim pratiocima na TikToku.

Ona je u pokušaju da otkrije odakle dolaze smrad i prljavština polivala vodom konstrukciju tuš kabine i ispirala smeđe čestice. Konačno je saznala da dolaze iz profila od kojih je sagrađena kabina. Odatle je krenulo da viri nekoliko opušaka, a kada je njen muž odvojio profil otkrili su odvratnu tajnu prethodne vlasnice.

@radhauswife You can not IMAGINE the smell! Watch this space for how we try to fix it ? #ew #gross #smoker #cleantok #spew #noway ♬ original sound - Mrs Lang-Malone

Naime, oni je izgleda pušila u tuš kabini i pikavce zabijala u šuplje stubove tuš kabine.

– Ta kučka je bacala cigarete u ovaj mali prostor, tako da sada imamo neograničenu količinu opušaka u ovoj stvari ovde – kazala je besna Džulija.

Prvi odvratan video brzo je postao viralan i sakupio više od 5 miliona pregleda, dok onaj u kojem njen muž otvara profil ima oko 40 miliona.

@radhauswife Replying to @ThisIzMe-Peta1979 ♬ original sound - Mrs Lang-Malone

– U početku sam mislila da je to ta gljiva o kojoj ste pričali kada smo sinoć gledali. Ali ako pogledate bliže, to su 1000 posto opušci cigareta – rekla je ona, spominjući prethodnu teoriju njenih pratilaca.

Par je objasnio da je miris postao mnogo gori pošto su otvorili pregradu, kao i da su morali da rastave tuš kabinu.

„Stvarno je, ali stvarno smrdelo. U suštini smo uništili ceo tuš, što je šteta, da bismo pristupili cigaretama, ali nismo imali mnogo izbora jer je bilo tako odvratno i bili smo očajni – rekla je Džulija za Yahoo News Australia.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.