OBJAVLJEN NOVI SNIMAK DECE NAĐENE U DŽUNGLI NEDELJAMA NAKON PADA AVIONA: Prizor koji kida DUŠU (VIDEO)
Džungla, Foto: Printscreen/facebook/El Bocachico Digital

spasavanje

OBJAVLJEN NOVI SNIMAK DECE NAĐENE U DŽUNGLI NEDELJAMA NAKON PADA AVIONA: Prizor koji kida DUŠU (VIDEO)

Decu, koja su pripadnici indogene zajednice Huitoto, pronašao je u petak vojni pas nakon što su provela više od mesec dana u području koje je puno zmija, komaraca i drugih životinja

Objavljeno:

Javni emiter Kolumbije objavio je novi snimak četvoro dece koja su spasena iz džungle pet nedelja nakon avionske nesreće.

Na snimku se vidi kako kolumbijski vojnici hrane mališane.

Deca starosti 13, devet, četiri godine i beba od 11 meseci putovala su sa majkom od sela u Amazoniji Ararakuara do grada San Hose del Guavijare kad se “cesna” u kojoj su bili srušila nakon što je pilot prijavio kvar motora rano ujutro 1. maja.

Decu, koja su pripadnici indogene zajednice Huitoto, pronašao je u petak vojni pas nakon što su provela više od mesec dana u području koje je puno zmija, komaraca i drugih životinja.

Majka i još dvoje iz aviona su poginuli a deca su preživela u džungli jedući voće i semenke. Pronađena su na maloj čistini u džungli i prevezena u bolnicu u Bogoti gde ih je posetio predsednik zemlje Gustavo Petro.

Lekari su rekli da su deca pretrpela ujede insekata i manje povrede ali da su u stabilnom stanju. Juče je porodica mališana otkrila poslednje trenutke života njihove majke i savet koji je dala deci kako bi se spasla nakon pada aviona u prašumi Amazonije.

06:30

ČAROBNJAK ZA BILJE IZ BORČE: Zoran umesto deponije u svom dvorištu napravio džunglu sa 2.000 biljaka, 500 više od BOTANIČKE BAŠTE

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.