VERENICA DŽEFA BEZOSA U VRUĆEM IZDANJU NA JAHTI: Pozirala MILIJARDERU u kupaćem, na sebi ima samo TRAKICE (FOTO)
Loren Sančez, Foto: COBRA-DUNES / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

vruće

VERENICA DŽEFA BEZOSA U VRUĆEM IZDANJU NA JAHTI: Pozirala MILIJARDERU u kupaćem, na sebi ima samo TRAKICE (FOTO)

U ulozi fotografa bio je milijarder, dok je ona pozirala

Objavljeno: 11:39h

Loren Sančez i Džef Bezos idu od jedne egzotične destinacije do druge. Doputovali su nedavno u Portofino u Italiji. Na njegovu jahtu vrednu stotina miliona dolara spustili su se helikopterom. Zabeleženo je zatim niz footgrafija. Te slike dočaravaju njihov život na visokoj nozi, a milijarder ima novi hobi, fotografiše svoju verenicu, što za privatnu arhivu, što za društvene mreže, pretpostavljamo.

Verenica Džefa Bezosa Loren Sančez stigla je na jahtu u dugačkoj crnoj haljini i sandalama sa ogromnom platformom. Paparaci joj nisu nimalo smetali, naprotiv. Pozdravila ih je osmehom, a onda je počeo "foto-sešn". U ulozi fotografa bio je milijarder, dok je ona pozirala u tanga kupaćem kostimu.

Par koji se nedavno verio a koji prate brojne kritike i kontroverze pre svega zbog činjenice da se zbog njihove veze raspao njegov 25 godina dug brak sa Mekenzi Skot, sa kojom ima četvoro dece, proživljava drugu mladost.

Priča se da je Bezosa uhvatila kriza srednjih godina, da je pored Loren promenio način odevanja ali i da se podmladio, botoks tretmanima.

Uživanje na egzotičnim destinacijama im je prioritet, a gde požele, tu i otputuju.

Loren Sančez i Džef Bezos
Loren Sančez i Džef Bezos foto: Profimedia

Džef Bezos i Loren Sančez verili su se pre mesec dana. Milijarder je svojoj partnerki postavio pitanje na jahti vrednoj 500 miliona dolara. Poznati par koji je pre toga krstario Španijom doputovao je pre veridbe u Kan baš u vreme kada se održavao Filmski festival. Veridba je krunisana predbračnim ugovorom kojim je on osigurao svoje bogatstvo.

Odakle početi kada je u pitanju njihova veza? Da li od eksplicitnih poruka koje su razmenjivali, a koje je objavio "National Enquirer"? Možda ipak krenuti od činjenice da je Loren Sančez još bila u braku kada je počela vezu sa oženjenim Džefom Bezosom, koji je ubrzo, upravo zbog nove romanse, rešio da prekine 25 godina dug brak?

Burna veza koju javnost prati od 2019. godine bogata je "pikantnim detaljima". Bezos nije žalio kada je zbog veze sa Loren Sančez ostao bez 38 milijardi dolara, koliko ga je koštao razvod od bivše supruge Mekenzi Skot. Ne znamo kako je reagovao na ismevanje svog umeća sek*tinga nakon što su na Tviteru objavljene intimne poruke koje je slao bivšoj američkoj TV voditeljki. "Volim te, živahna devojko", "Želim da te mirišem. Želim da te udahnem i pokazaću ti to svojim telom, usnama i očima veoma brzo", glase neke poruke, koje su slatko nasmejale Tviteraše.

Ali ova priča je daleko od one smešne. Kako su 2020. godine saopštili savezni tužioci sa Menhetna, sporne poruke je "National Enquirer" prodao brat Bezosove partnerke Majkl Sančez, nakon što mu ih je prosledila sestra Loren.

Novinari "Wall Street Journal", koji su pisali o ovome, tvrdili su da su videli dokaze o uplati 200.000 dolara na Majklov račin, a da se kao uplatilac navodi "National Enquirer-a". U celu priču umešana je i fotografija Džefa Bezosa, selfi na je kojem američki milijarder bez odeće, a koja je postala predmet sudskog spora između zeta i šuraka.

1 / 4 Foto: COBRA-DUNES / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsećanja radi, brat Loren Sančez tužio je Bezosa za klevetu, aludirajući da su ga bivši vlasnik "Amazona" i njegov bezbednosni tim lažno optužili 2019. tvrdeći da je on dao novinarima kompromitujuću sliku. Presuda je bila u korist Džefa Bezosa koji je zatražio da Majkl Sančez plati 1.7 milijardi dolara sudskih troškova.

Suđenja koliko želite... A veza Loren Sančez i Džefa Bezosa je od početka izložena sudu javnosti. Za mnoge je bilo sporno to što je ona u novu romansu uplovila dok je bila zvanično udata za agenta za poznate Patrika Vajtsela koji je, inače, bio prijatelj milijardera.

"Obogatio se pa ostavio ženu uz koju je zaradio milijardere", zamerali su Bezosu koji se, po svemu sudeći, nije mnogo obazirao na takve kritike. "Viđali su se iza leđa njenog muža", bio je još jedan natpis koji je pratio poznati par. Interesovanje za Loren i Bezosa ne jenjava, a u novemrbu prošle godini bili su akteri viralnog snimka, zajedno sa glumcem Leonardom Dikaprijem na kojeg je ona "bacila oko".

Bonus video:

00:44

BEZOS IZNEO CRNU PROGNOZU, EVO KAKO ĆE POGODITI SRBIJU!

(Espreso/ Blic Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.