DEČAK KRIŠOM POZVAO POLICIJU I PRIJAVIO RODITELJE: Odigrala se NEZAPAMĆENA DRAMA, gledajte samo OVO! (VIDEO)
Dečak pozvao policiju, Foto: Printscreen/TikTok/kyiaaugust

HAOS

DEČAK KRIŠOM POZVAO POLICIJU I PRIJAVIO RODITELJE: Odigrala se NEZAPAMĆENA DRAMA, gledajte samo OVO! (VIDEO)

Neka deca idu do te mere da bi rado "tužakala" roditelje ako mogu nekome

Objavljeno:

Roditelji često dolaze u konflikt sa decom želeći da im ukažu na neko loše ponašanje i pokušavajući da postave granice, što kod neke dece može predstavljati pravu traumu. Dok mnogi mališani znaju da je bilo kakva kritika i pridika na njihov račun zarad boljitka i njihovog vaspitanja, osetljiva deca mogu ovakav nastup roditelja doživeti krajnje neprijateljski i kao lični napad.

Neka deca idu do te mere da bi rado "tužakala" roditelje ako mogu nekome. To je pokušao da uradi jedan dečak koji je na iznenađenje svoje porodice zvao broj za hitne slučajeve. Budući da je verovatno bio u nekoj svađi sa mamom i tatom on je, kako piše u objavi na društvenim mrežama, poželeo da ima drugu porodicu, pa je želeo da se preseli negde drugde. Sedmogodišnjak je pripremio kofer sa stvarima, dok su sestra i brat sa njim zajedno dočekali policajca na vratima pokušavajući da shvate šta se dešava.

Dok ga majka u pozadini snima kako priča sa policajcem, dečak pokušava da objasni u čemu je problem i zašto želi da napusti dom dok se povremeno zbunjeno i sa strahom okreće ka roditelju. Policajac je sve vreme pokušavao da ga sasluša sa razumevanjem kako bi rešili problem, međutim, u jednom trenutku je shvatio da je dečak bio nevaljao i da je mogao da dovede bezbednost cele porodice u pitanje prativši, kako je rekla njegova majka u jednoj objavi "sve što vidi na jutjubu". Pošto su želeli da ga kazne i da postave granice kao svi roditelji, oni su na neki način "nadrjali" jer je dečak intervenisao pozvavši ovu službu.

- Ovo nije prvi put da moj sin pakuje kofer i da odlučuje da ode. On je pokušavao da uradi nešto što su druga deca u svojim kućama i da testira naše granice. - objašnjava žena u jednom od snimaka.

Korisnici mreže bili su zbunjeni celom situacijom. Dok je nekima ovo bila zabavna predstava koju je dečak pripremio roditeljima, drugi su vrlo ozbiljno shvatili ovo.

- Da li je na kraju otišao ili ne?

-On je sve već spakovao -

- O Bože da li je zaista otišao?

- Čini se kao da vam ne veruje -

- Ja bih rekla policajcu da ga stavi u jednu "čekaonicu" na sat dva-

- Ako je u Švedskoj, sigurno će ga uzeti - komentarisali su ljudi u komentarima.

@kyiaaugust Well we had a lovely Monday??‍♀️ #fyp #kidsoftiktok #momsoftiktok #momlife ♬ Oh No - Kreepa

U originalnom snimku sa zvukom se čuje kako policajac pokušava da shvati šta se desilo i kako objašnjava dečaku da ga roditelji vole i da bi on kao stariji brat trebalo ostalima da bude primer. Iako dečak kroz plač pokušava da istera "svoje" policajac je ipak uspeo da ga nagovori da ostavi svoje stvari i da nastavi da se igra sa bratom i sestrom.

Budući da su neki od Tiktokera prozvali roditelje kako zlostaljaju dete i da im ono ne veruje, majka sedmogodišnjeg dečaka je u jednoj od objava objasnila da su oni kao roditelji stavili situaciju pod kontrolom kada je službenik otišao. Dečak je kasnije jeo regularno i vodio je razgovor sa roditeljima o tome šta je uradio kao i o svemu što se dogodilo. Dobio je kaznu i zabranjene su mu igrice i elektronske igračke izvesno vreme.

(Espreso/Srecna.republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.