PORODIČNI STAFORD BRUTALNO NAPAO DETE (6), GREBAO GA I GRIZAO: Mališan VRIŠTAO, majku kroz SUZE pitao samo JEDNO!
Staford, Foto: Profimedia

horor

PORODIČNI STAFORD BRUTALNO NAPAO DETE (6), GREBAO GA I GRIZAO: Mališan VRIŠTAO, majku kroz SUZE pitao samo JEDNO!

U jednom trenutku je njihov pas napao dete

Objavljeno:

Šestogodišnji dečak vrištao je od bolova i straha i pitao majku umire li nakon što ga je njihov pas, američki staford žestoko napao i počupao mu kožu s temena.

Šestogodišnji Vik Zidko je silazio niz stepenice u porodočnoj kući u Donkasteru, gradu u Engleskoj.

U jednom trenutku je njihov pas Diesel, američki staford kojeg su kupili pre samo dve nedelje preko društvene mreže, napao je dete i ugrizao ga za glavu.

Dečak je vrištao i molio psa da prestane dok ga je životinja grizla i grebala kandžama po glavi i leđima. Šokirana porodica uspela je otvoriti njušku psa, dečakov otac Vitalijus stavio je u nju svoju ruku umesto detetove glave, prenosi Dnevnik.hr.

Šestogodišnjak je kroz suze pitao majku: „Mama, umirem li?“. Dete je hospitalizovano, a lekari su uspeli da ponovno pričvrste deo kože na detetovu glavu.

Policija istražuje incident, a Diesel je nakon napada uspavan.

Dugo razmišljali o kupovini psa

Dečakov otac otkriva da su dugo razmišljali o mogućnosti nabavke kućnog ljubimca i opisao je kupljenog Diesela kao miroljubivog i dobroćudnog, piše Dejli mejl.

Pre incidenta koji se dogodio prošle nedelje, pas je žvakao kost. Nepoznato je što je psa nagnalo na tako brutalan napad na dečaka.

Njegova majka Eugenija kaže da je, čim su oslobodili dete od ugriza, zgrabila ga, otrčala u spavaću sobu i zaključala vrata.

„Pokušavala sam ga smiriti. Stavila sam mu peškir na glavu da zaustavim krvarenje. Video je svu tu krv i pitao: ‘Mama, umirem li?'“, rekla je i dodala da se dete od dana napada bori s noćnim morama.

„Rekao mi je: ‘Obećaj mi da više nećemo imati psa u našoj kući'“, rekla je Eugenija.

Bonus video:

03:41

ZAŠTO NEKI PSI NAPADAJU I PUNIH STOMAKA?

(Espreso/ Dnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.