PRIŠAO JE OGROMNOM LAVU, A ZATIM JE USLEDILA NEVEROVATNA SCENA: Radnik sve usnimio, GLEDAJTE ŠTA SE ODIGRALO! VIDEO
Lav i čovek, Foto: Printscreen/TikTok/shandorlarenty

KAKVA SCENA

PRIŠAO JE OGROMNOM LAVU, A ZATIM JE USLEDILA NEVEROVATNA SCENA: Radnik sve usnimio, GLEDAJTE ŠTA SE ODIGRALO! VIDEO

Šandora Larentija iz Južne Afrike na TikToku prati više od 9 miliona ljudi, a jedan od njegovih poslednjih snimaka na toj mreži izazvao je ogromnu pažnju.

Objavljeno: 10:55h

Mnogi od nas se plaše domaćih životinja, a da ne govorimo divljim koje imamo priliku da vidimo samo u Zoo-vrtu ili ukoliko odemo na neko egzotično putovanje. Jedan Tiktoker je pokazao kako voli da bude u društvu divljih životinja, a najomiljeniji mu je lav, sa kojim se često, verovalij ili ne, mazi kao sa bilo kojim drugim kućnim ljubimcem poput psa ili mačke.

U snimku koji je objavio na popularnoj društvenoj mreži, vidi se kako se ogromna životinja mazi sa njim i pokazuje mu naklonost trljajući svoju glavu i grivu o njega.

Inače, reč je o mnogima na društvenim mrežama već poznatom radniku u južnoafričkom safari parku, Šandoru Larentiju, koji 10 godina unazad uživa u društvu opasnih, divljih životinja koje su mu postale pravi prijatelji. On svakodnevno deli zanimljive snimke kako boravi sa njima i brine se da imaju sve što im je neophodno, a svoje pratioce nekada ne ostavlja ravnodušnim izazovnim kadrovima. U njima se, naime, čini kao da je on uvek u potencijalnoj opasnosti od lavova i tigrova.

Šandor je, međutim, stručnjak za životinje i sa lavom sa snimka, koji se zove Džordž, prijatelj je već 10 godina. Dvojac se upoznao kada je lav rođen u parku i otad su nerazdvojni.

Lav je od mladunčeta izrastao u pravog diva koji teži oko 250 kilograma i Šandor bukvalno ne može da zamisli dan bez njega. Voli da ga masira, češlja mu grivu i da se igra sa njim.

Na ovaj snimak usledile su mnogobrojne reakcije oduševljenja.

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.