MUŠKARAC POGINUO DOK SE ZADOVOLJAVAO: Našli ga u ŽENSKOM KUPAĆEM KOSTIMU, koristio je 3 PREDMETA, a 1 je bio KOBAN!
Muškarac, Foto: Profimedia

VATROGASCI OSTALI NEMI

MUŠKARAC POGINUO DOK SE ZADOVOLJAVAO: Našli ga u ŽENSKOM KUPAĆEM KOSTIMU, koristio je 3 PREDMETA, a 1 je bio KOBAN!

Pregledom je utvrđen otok u plućima i mozgu, kao i zaostala krv u srčanim komorama

Objavljeno:

Nakon što su razvalili vrata, vatrogasci su na podu spavaće sobe zatekli 30-godišnjeg Čeha sa loptom za stoni tenis u zadnjici, kojeg je udarila struja dok je masturbirao.

Muškarac je pronađen u jednodelnom ženskom kupaćem kostimu sa naramenicama čvrsto vezanim oko nogu, torza i vrata, prenosi Dejli mejl.

Zabrinuti roditelji potražili su pomoć nakon što nisu mogli da otvore vrata sinovljeve sobe, otkrili su lekari u izveštaju koji opisuje neobične okolnosti njegove smrti.

Pored tela neidentifikovanog muškarca policija je pronašla električni masažer koji je još uvek bio uključen. Testovi su pokazali da je uređaj neispravan sa vidljivim znacima habanja.

Opekotine na koži muškarca, nekoliko centimetara iznad penisa, odgovarale su obliku glave aparata za masažu. Obdukcija, koja je obavljena 48 sati nakon njegove smrti, otkrila je i „čudno strano telo“ u njegovim crevima.

Telo, Leš, Mrtav čovek, Mrtvačnica
foto: Profimedia

Objavljujući detalje ovog slučaja u časopisu Legal Medicine, lekari iz Univerzitetske bolnice u Gradec Kralove na severu Češke su napisali:

– Pronašli smo otmeni kondom u prozirnoj plastičnoj kutiji na koju je bila pričvršćena nalepnica sa imenom žrtve, ispisana crnom bojom. Izmerili smo dužinu od 5,5 centimetara.

Još jedan predmet, dugačak oko 9 centimetara, zaglavio mu se u rektumu. Lekari su napisali da je reč o okruglom plastičnom cilindru na koji je postavljena loptica za ping-pong pričvršćena plastičnom folijom.

Pregledom je utvrđen otok u plućima i mozgu, kao i zaostala krv u srčanim komorama.

Guranje predmeta u rektum uglavnom je povezano sa s*ksualnim zadovoljstvom, jer često stimuliše prostatu kod muškaraca, ali i delove vagine kod žena.

Međutim, ubacivanje predmeta u rektum, poznato i kao analna igra, nije bezopasno. Osim što se zaglave, predmeti mogu potencijalno izazvati crevno krvarenje ili probiti crevo, što može biti fatalno.

Bonus video:

04:14

ŠTA NAJVIŠE UZBUĐUJE MUŠKARCE, A ŠTA ŽENE? Dr Milošević: Svako od nas ima neki fetiš, problem je ako preraste U PATOLOGIJU

(Espreso / Srpski portal/ Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.