SARU (16) JE MONSTRUM SILOVAO I UBIO ISPRED ŠKOLE: 32 godine kasnije pronađen KLJUČAN DOKAZ koji mu je DOŠLO GLAVE!
Nasilje nad devojkom, Foto: Profimedia

DOLIJAO PRAVDI

SARU (16) JE MONSTRUM SILOVAO I UBIO ISPRED ŠKOLE: 32 godine kasnije pronađen KLJUČAN DOKAZ koji mu je DOŠLO GLAVE!

Krenula je izjutra očevim kolima na vežbu tima navijačica svoje škole, a nađena je sa sve viklerima koji su joj ostali u kosi

Objavljeno:

Opušci cigareta i prljavi komad ubrusa bačeni u prodavnici bili su krunski dokaz na suđenju monstrumu iz SAD za silovanje i ubistvo počinjeno pre 32 godine.

Sara Jarboro 16 godina kada je ubijena na parkingu srednje škole „Federal Vej“, u okrugu King u državi Vašington, decembra 1991. godine.

Krenula je izjutra očevim kolima na vežbu tima navijačica svoje škole, a nađena je sa sve viklerima koji su joj ostali u kosi.

Nakon što je napustila automobil, napadač ju je odveo ili odvukao u žbunje gde je pronađeno njeno telo, rekli su tužioci poroti.

Sara se žestoko branila i uspela je da ogrebe monstruma, koji ju je na kraju ipak savladao.

Više od 30 godina kasnije Patrik Leon Nikolas (59) proglašen je krivim po optužnici za ubistvo prvog stepena sa s*ksualnim namerama i ubistvo drugog stepena.

Monstrumu DNK trag došao glave

Konačno je priveden pravdi nakon što su DNK dokazi, otkriveni tek nedavno, suzili listu osumnjičenih za Sarino ubistvo na Patrika i njegovog brata.

Stručnjaci su pokazali da DNK prikupljen ispod noktiju devojčice i mrlje od sperme na njenoj odeći potiču od jednog muškarca, izvestio je sudski portal Law & Crime.

Nakon što su policajci otkrili da se DNK Patrikovog brata ne poklapa, počeli su da ga nadgledaju, dok na kraju nije iza sebe ostavio dovoljno genetskog materijala.

Pušenje, Cigarete
foto: Tamara Trajković

Ubrzo nakon što su se uzorci poklopili, on je uhapšen u jednom baru u obližnjem gradu Kentu u Vašingtonu.

Porotnici Okružnog suda u Kingu su ga proglasili nevinim za ubistvo prvog stepena sa predumišljajem 10. maja, ali je osuđen po drugoj tački optužnice.

Kazna za ubicu i silovatelja bi trebalo da bude izrečena 25. maja.

Bonus video:

01:09

EVO ZAŠTO JE TEŠKO DOKAZATI SILOVANJE! Stručnjaci za Kurir TV: Zaprećene kazne nisu male ALI POSTOJI JEDNA POTEŠKOĆA

(Espreso/ Srpski portal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.