UHAPŠENA PROFESORKA IZ PAKLA KOJA JE DVA MESECA SILOVALA ĐAKA: Jeziv slučaj zlostavljanja otkriven posle 9 godina
Profesorka, Foto: DSP.DELAWARE.GOV

uhapšena

UHAPŠENA PROFESORKA IZ PAKLA KOJA JE DVA MESECA SILOVALA ĐAKA: Jeziv slučaj zlostavljanja otkriven posle 9 godina

Istraga je u toku

Objavljeno:

Bivša profesorka srednje škole u ​​Delaveru u Americi Rida Meser (42) uhapšena je 8. maja zbog sumnje da je imala se**ualnu vezu sa jednim od svojih učenika, a koja je trajala dva meseca.

Policija je uhapsila bivšu profesorku iz Grinvila u Južnoj Karolini na osnovu nekoliko tačaka optužnice koja uključuje silovanje i se**ualno zlostavljanje deteta od strane osobe od poverenja. Policija je dobila izveštaj od Odeljenja za porodicu 23. decembra 2022. u kom se navodi da je bivša profesorka pre devet godina imala intimni odnos sa učenikom.

Profesorka silovala učenika
Profesorka silovala učenikafoto: DSP.DELAWARE.GOV

Istražitelji su saznali da je navodna veza počela u oktobru 2014. godine i da je trajala oko dva meseca, saopštila je policija, piše nypost. Nalog za njeno hapšenje obezbeđen je 26. aprila, a ona je locirana u svojoj kući u Grinvilu. Bivša profesorka nalazi se u pritvoru.

Bivša profesorka je optužena po dve tačke za se**ualno zlostavljanje deteta prvog stepena od strane osobe od poverenja i po 10 tačaka za silovanje trećeg i četvrtog stepena, od kojih su sve krivična dela. Policija je, takođe, saopštila da je istraga u toku.

(Espreso / MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.