ŽELELA HOLIVUDSKI OSMEH, PA OTIŠLA U TURSKU DA URADI ZUBE: Jedva IZUVKLA ŽIVU GLAVU, a CIFRA koju je DALA.. (VIDEO)
Zubi, Foto: Printscreen/TikTok/amandaturner1809

neverica

ŽELELA HOLIVUDSKI OSMEH, PA OTIŠLA U TURSKU DA URADI ZUBE: Jedva IZUVKLA ŽIVU GLAVU, a CIFRA koju je DALA.. (VIDEO)

Nakon dugog razmišljanja, žena je odlučila da se uputi u Tursku i da uradi svoje zube, ali nije sve prošlo baš kako je zamišljala

Objavljeno:

Naši stari imaju jednu odličnu umotvorinu: Ko ne plati na mostu, plati na ćupriji, i to obično bude mnogo skuplje.

Tako je bilo i u slučaju Amande Turner iz Velike Britanije. Nakon trudnoće, njoj su zubi bili jako oštećeni, pa je želela je da poradi na svom izgledu i da svoj osmeh pretvori u blistavo beli. Nakon dugog razmišljanja, žena je odlučila da se uputi u Tursku i da uradi svoje zube, ali nije sve prošlo baš kako je zamišljala.

Amanda je sve uredno završila u pomenutoj zemlji, ali kada se vratila kući, usledio je pakao.

Zbog ne nameštenih lepo krunica, ženi je zapadala hrana koju nije mogla da očisti i ukloni. Dobila je ozbiljnu infekciju zbog koje je mogla i život da izgubi.

Posle određenog vremena, ženi je otekla cela leva strana i taj otok joj se spuštao na glo i zbog toga nije mogla ni da diše lepo. Zaglavila je i na operacijonom stolu, a onda se nedeljama oporavljala.

Našla je u svojoj matičnoj zemlji zubara koji će joj pomoći. Na kraju je ceh bio preko 70.000 funti, ali je Amanda dobila svoj Holivudski osmeh iz snova.

Svoje iskustvo je poželela da podeli sa ljudima na TikToku, kako bi svojim primerom ih upozorila da nikako ne idu na jeftiniju varijatnu kada je zdravlje u pitanju.

Njeni klipovi su brzo postali popularni i možete u komentarima da pronađete i ljude koji su zbog njene priče odustali od Turske.

Bonus video:

00:27

ZUBAR POKAZAO KOLIKO PASTE JE STVARNO POTREBNO ZA PRANJE ZUBA! Doktor postao HIT na TikToku, a video pregledalo 700.000 LJUDI! (VIDEO)

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.