PROCURELI EKSPLICITNI DETALJI ODNOSA POLICIJSKE DISPEČERKE I 7 KOLEGA: Sve OTKRIVENO, evo šta je muž REKAO (FOTO)
Policajka, Foto: Profimedia

PUKLA BRUKA!

PROCURELI EKSPLICITNI DETALJI ODNOSA POLICIJSKE DISPEČERKE I 7 KOLEGA: Sve OTKRIVENO, evo šta je muž REKAO (FOTO)

Procurili EKSPLICITNI detalji odnosa policijske dispečerke i SEDAM kolega: Poruke čitali na televiziji

Objavljeno:

Policijskoj dispečerki iz SAD preti otkaz jer je navodno otkrivena njena intimna dopiska sa sedam različitih kolega, dok je sa dvojicom imala aferu, prenosi Dejli mejl.

Skandal je izašao na videlo nakon što je suprug Kristl Perez (38), Đankarlo Perez (41), pokazao poruke njenom šefu. Inače nestašna žena radi noćnu smenu u kancelariji šerifa okruga Bekar u San Antoniju u Teksasu.

Fotografije možete pogledati OVDE.

Ona je stavljena na prinudno odsustvo i morala je da razgovara sa narednikom i zamenikom šerifa o sastancima između nje i kolega. Ubrzo nakon toga jedan od policajaca, zamenik Huan Lil takođe je stavljen na neplaćeno odsustvo.

Zamenik Džejson Džarvis predložen je za suspenziju od 30 dana, a narednik Renaldo Salinas je stavljen na odsustvo bez plate.

Sva trojica su upozorena da će verovatno izgubiti posao posle istrage, uprkos tome što policajci negiraju da su se neprimereno ponašali dok su bili na dužnosti.

Prema pisanju lokalnih medija, Džarvis je svojoj ženi priznao aferu sa Perezovom i sada se razvode. Za to vreme su poruke između Salinasa i Perezove ​​sugerisale da su se njih dvoje sastajali radi s*ksa.

Njen muž je otkrio da je većina poruka bila „ekstremno s*ksualna” i da su neke, u veoma grafičkim detaljima, opisivale prethodne sastanke.

U razgovoru za televiziju News 4 San Antonio njen suprug Đankarlo je rekao da je bio u neverici.

– Ona je bila ljubav mog života i to je bilo veoma uznemirujuće i srceparajuće – jadao se skrhani suprug.

Tvrdio je da je jedna od poruka između njegove žene i Salinasa bila: „Osećam se tako vruće i s*ksi kada sam u tebi“. Druga je glasila: „Sve to mogu da osetim i volim to“.

Ostale poruke između njih dvoje bile su previše „slikovite“ da bi se prepričale na televiziji. Dopiska između Perezove ​​i Lila bila je jednako eksplicitna.

Inače ovo nije jedini s*ks skandal koji je ove godine potresao policijsku stanicu u SAD. jedan policajac bio je u središtu skandala, SAD.

Naime, udata policajka Megan Hol dobila je otkaz zbog afera sa šestoro svojih kolega u policijskoj upravi La Vernj u Tenesiju.

Međutim, njen muž je navodno ostao uz nju i oni pokušavaju da „poprave svoj brak“.

Bonus video:

01:03

Nataša Šavija eksplicitan sadržaj

(Espreso/Srpskiportal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.