NASTAVLJA SE HOROR U TEKSASU: Sedmo telo nađeno u JEZERU, sumnja se na SERIJSKOG UBICU! (FOTO)
Teksas, Foto: Profimedia

jeziv slučaj

NASTAVLJA SE HOROR U TEKSASU: Sedmo telo nađeno u JEZERU, sumnja se na SERIJSKOG UBICU! (FOTO)

Iako je policija rekla da je istraga u toku i da na žrtvama nema znakova traume, to nije zaustavilo spekulacije u gradu

Objavljeno:

Otkriće četvrtog tela u jezeru u Teksasu od februara meseca izazvalo je strah da je serijski ubica na slobodi.

Vlasti u Ostinu rekle su da je Kristofer Hajs Klark (30) proglašen mrtvim na licu mesta u jezeru u gradu. To je najmanje sedmo telo koje je pronađeno u jezeru u proteklih 10 meseci, prenosi The Houston Chronicle.

Međutim, policija u Ostinu rekla je da nije videla nijedan dokaz nasilne igre u dugom nizu smrti, odgovarajući na spekulacije koje kruže mrežama.

"Dok je istraga i dalje u početnoj fazi, ne sumnjamo na grubu igru na osnovu informacija koje sada imamo", rekli su iz policije.

Poslednja žrtva pronađena je bez svesti u jezeru u subotu oko 13:20 sati. Policija međutim insistora na tome da ne postoji ništa sumnjivo ni u prethodnim smrtnim slučajevima.

Džejson Džon (30) pronađen je mrtav u jezeru u februaru nedelju dana nakon što je proglašen nestalim. Neidentifikovani muškarac pronađen je mrtav tamo 5. marta.

Džonatan Hani (33) pronađen je mrtav u jezeru 1. aprila nakon što je poslednji put viđen živ pored kombija sa hranom u obližnoj ulici, u kojoj se nalazi niz popularnih barova, prenosi Independent.

Istražitelji su rekli da nijedna žrtva nije imala znakove traume, mada rezultati obdukcija još uvek nisu objavljeni.

"Jedna zajednička tema davljenja u Ostinu ove godine je kombinacija alkohola i lakog pristupa jezeru Lejdi Bird, koje ima brojne pristupne tačke. Mnoge pristupne tačke mogu biti izazovne za videti noću", dodala je policija.

Međutim, to nije zaustavilo spekulacije na internetu, a građani strahuju da je serijski ubica na slobodi.

Prema pisanu Chronicle, Ostin je u prošlosti imao jednog serijskog ubicu, za kojeg se veruje da je ubio osam žena između decembra 1884. i decembra 1885. godine. Ubica u tom slučaju nikada nije uhvaćen.

Bonus video:

04:34

RAT DO ISTREBLJENJA?! OVO JE VIDAK ČIJE SU SPALJENO TELO NAŠLI U ŠUMARKU: Za nepunu godinu likvidirano 5, kavčani sve suroviji

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.