"OVO JE TAKO ODVRATNO": Organizovano BIZARNO TAKMIČENJE u ŠKOLI, učenici i profesori se LIZALI, FUJ! (FOTO)
Foto: SCREENSHOT FACEBOOK / DRUSTVENE MREZE .

RODITELJI BESNI

"OVO JE TAKO ODVRATNO": Organizovano BIZARNO TAKMIČENJE u ŠKOLI, učenici i profesori se LIZALI, FUJ! (FOTO)

Snimak je izazvao bes među roditeljima nakon što je podeljen na internetu

Objavljeno:

Srednja škola u Vašingtonu na meti je prozivki nakon što je bila domaćin bizarne igre lizanja između učenika i osoblja. Šokantan snimak objavljen na društvenim mrežama pokazao je neobično takmičenje u srednjoj školi "Dezert Hils" u Keneviku u okviru koga su učenici i njihovi nastavnici imali zadatak da istovremeno ližu maršmelou krem sa obe strane ploče od pleksiglasa.

Užasnuti učenici, od kojih su neki snimili igru i pokazali roditeljima, u videu se mogu čuti kako urlaju "Fuj", "Odvratno", "To je tako odvratno". Ogorčeni roditelji obrušili su se na srednju školu, a mnogi su se zapitali kako je dopušteno da se održi takvo uznemirujuće takmičenje.

Bizarna igra predložena je kao deo prikupljanja sredstava pre odlaska učenika na prolećne praznike. Dve ploče od pleksiglasa sa nekoliko namaza maršmelou krema postavljene su u središte školske sportske sale, pre nego što su timovi učenika i profesora trčali jedni prema drugima i lizali kremu sa pleksiglasa. Odrasli profesori i maloletni učenici istovremeno su lizali svaki svoju stranu, dodirujući se sa jezicima preko pleksiglasa.

Takmičenje
Takmičenjefoto: SCREENSHOT FACEBOOK / DRUSTVENE MREZE .

Snimak izazvao bes među roditeljima

- Ko je mislio da je ovo dobra ideja? - vrisnuo je jedan od učenika, a mnogima je bilo krajnje neprijatno zbog alarmantne igre.

Snimak je izazvao bes među roditeljima nakon što je podeljen na internetu, a jedna od mama komentarisala je na društvenim mrežama kako "prostorija puna odraslih nije učinila ništa da spreči ovo".

Takmičenje
Takmičenjefoto: SCREENSHOT FACEBOOK / DRUSTVENE MREZE .

- Moje dete je zadnji dan pre prolećnih praznika došlo kući iz škole i reklo da su taj dan imali jako čudno okupljanje. Nisam mogla ni da zamislim koliko je bilo neprikladno. Kako se ovo dogodilo? Školske aktivnosti često moraju da prođu kroz nekoliko vrsta dopuštanja pre nego što počne da se realizuje. Ovu igru je trebalo sprečiti puno ranije. Ovim sam više nego razočarana - dodala je.

Roditelji su takođe tvrdili da je jedan od nastavnika koji je lizao staklo zamjenik direktora, dok je direktor škole, Kejsi Gant viđen kako snima takmičenje.

Bonus video:

09:13

MLADI REPREZENTATIVCI U BOKSU PRED SVETSKO PRVENSTVO: Izneli svoja očekivanja pred predstojeće takmičenje

(Espreso / Jutarnji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.