TAKMIČAR KVIZA ODGOVOROM NAJAVIO BRUTALNO UBISTVO? 3 godine kasnije, njegova žena pronađena IZREŠETANA (VIDEO)
Timoti Blifnik, Foto: PrintScreen/ YouTube/ Crime Spies

femicid

TAKMIČAR KVIZA ODGOVOROM NAJAVIO BRUTALNO UBISTVO? 3 godine kasnije, njegova žena pronađena IZREŠETANA (VIDEO)

Optužen je 13. marta po dve tačke za ubistvo prvog stepena

Objavljeno:

Timoti Blifnik optužen je za ubistvo svoje žene Rebeke Blifnik, a sada je počeo da mrežama kruži snimak kako je on govorio o svojoj ženi u jednom kvizu.

Bivši takmičar kviza "Porodične svađe" Timoti Blajfnik (39) optužen je da je ubio svoju ženu tri godine nakon pojavljivanja u poznatoj emisiji. U emisiji voditelj Stiv Harvi je upitao Timotija: "Koja je tvoja najveća greška koju si napravio na svom venčanju?" On je odgovorio: "Dušo, volim te, ali 'Rekao sudbonosno da'."

Voditelj ga je pogledao mrko, a ostali takmičari i publika su se smejali. Timoti je ubrzo rekao: "Nije moja greška, nije moja greška. Ja volim svoju ženu. Upašću ću u nevolje zbog ovoga što sam rekao, zar ne?" Emisija se emitovala 2020. godine, a Timotijeva žena je pronađena mrtva 23. februara 2023. godine.

Blifnik je optužen 13. marta po dve tačke za ubistvo prvog stepena zbog smrti Rebeke Blifnik i upada u kuću, prema sudskim dokumentima.

Kako se navodi, on je Rebeku upucao više puta. Par je imao troje dece.

"To nije bio nasumičan čin nasilja", rekao je Džoš Džons, glavni advokat državnog tužioca okruga Adams, na konferenciji za novinare, prenosi Pipl.

Međutim, Timotijev advokat Kejsi Šnak potvrdio je za E! Njuz da njegov klijent planira da se izjasni da nije kriv na svom sudskom saslušanju kasnije ovog meseca.

Prema rečima njegovog advokata, Timoti, je već bio razdvojen od svoje žene dve godine kada se pojavio u epizodi Porodične svađe 2020. godine sa roditeljima i braćom i sestrama.

Njegov advokat je rekao: "To je šou igrica. Glup odgovor na glupo pitanje u glupoj emisiji ne čini čoveka ubicom."

Bonus video:

00:52

DAN SEĆANJA NA ŽENE ŽRTVE NASILJA: Prošle godine ubijeno je 44 žena - evo šta treba da se dogodi da se to više ne događa!

(Espreso/ MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.