POSLE 6 GODINA SAZNALA DA JOJ JE DEČKO USTVARI BRAT: Opisala DETALJNO šta su RADILI u vezi, spojila ih JEDNA STVAR
Par, Foto: Profimedia

užasno

POSLE 6 GODINA SAZNALA DA JOJ JE DEČKO USTVARI BRAT: Opisala DETALJNO šta su RADILI u vezi, spojila ih JEDNA STVAR

Objasnila je kako su radili sve u svojoj vezi

Objavljeno:

Jedna anonimna žena je na "Redditu" otkrila da je već šest godina u vezi, a da je nedavno saznala da joj je njen partner zapravo brat. Ona se oseća "čudno" čak i kada priča o tome.

- Upravo sam saznala da sam šest godina u vezi sa svojim biološkim bratom. Ja imam 30, a moj brat 32 godine. Zvaću ga svojim dečkom dok ovo kucam. Osećam se čudno. Usvojena sam kao beba, ali do srednje škole nisam znala da sam usvojena - kaže anonimna. Otkrila je da je usvojen i njen "dečko", što je jedna od stvari koja ih je spojila.

- Oboje smo saznali da smo usvojeni tek u srednjoj školi i oboje smo imali sreću da imamo dobre porodice. Nisu nas prebacivali sa hranitelja na hranitelja. Naš odnos je bio i ostao odličan. Od početka smo se dobro razumeli i brzo smo se privukli - dodala je ona. Rekla je da nikada nije srela nekoga ko ju je tako momentalno privukao. A razlog zašto se osećala tako prijatno u njegovoj blizini sada je bio očigledan.

DNK test
DNK testfoto: Profimedia

Objasnila je kako su radili sve u svojoj vezi, od seksa do proslavljanja godišnjica, takođe su jedno drugom izjavili ljubav. Kada je je otkrila istinu nakon što je uradila DNK test bila je potpuno šokirana.

- Bila sam uzbuđena što sam saznala odakle dolazimo, ali pre nego što sam stigla do toga - videla sam da smo dečko i ja zapravo brat i sestra. Bila sam u najmanju ruku šokirana. Tek sam saznala za ovu informaciju i momku još nisam rekla - rekla je ona.

Iako je bila zatečena rezultatima, sada sve ima smisla jer su im mnogi rekli da liče. Ona se ipak nada da je test bio pogrešan i planira da ga ponovi. Ostali korisnici Reddita takođe su bili šokirani pričom.

- Nisu oni krivi, ali ne mogu da ostanu zajedno - glasio je jedan komentar, dok je drugi glasio: „Na svetu ima sedam milijardi ljudi, kakve su šanse da se to dogodi“, piše Dejli star.

Bonus video:

00:30

ADVOKAT EMILIJA PETROVIĆ: Pedofilija i incest su dva odvojena krivična dela

(Espreso/ DailyStar)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.