TEK KADA JE RODILA DETE SHVATILA JE ZA KOGA SE UDALA: Istina je bila previše TEŠKA, a onda...
Marsela, Foto: PrintScreen/ TikTok/ beingmarcellahill

sudbina

TEK KADA JE RODILA DETE SHVATILA JE ZA KOGA SE UDALA: Istina je bila previše TEŠKA, a onda...

Supružnici su istraživali porodična stabla kako bi pronašli savršeno ime za svoje buduće dete, a onda su se šokirali

Objavljeno:

Bračni par je tražio ime za ćerku u porodičnim stablima, kada su uočili da im čukunbaka i deda imaju isto ime. Nakon prvobitnog šoka, danas im je to smešno.

Amerikanci Marsela i Tag Hil, oboje 42-godišnjaci saznali su da su u rodu tek nakon što su saznali da čekaju bebu. Supružnici su istraživali porodična stabla kako bi pronašli savršeno ime za svoje buduće dete, a onda su shvatili da imaju istu čukunbaku.

- Slučajno sam se udala za rođaka. Ups - ispričala je Marsela svoju priču u TikTok videu.

- Sedeli smo svako za svojim laptopom i gledali porodična stabla. Kada sam pogledala njegovo, mislila sam da je ostao ulogovan u moje, ali ubrzo smo shvatili da su ista - kaže Marsela.

@beingmarcellahill Funny story... I accidentally married my cousin. We had no idea our Grandma and Grandpa were 1st cousins. Oops. #funnystory #marcellahill #wakeherup #marriage #marriedlife #awakening #momsoftiktok #grandmasoftiktok ♬ original sound - Marcella Hill

Marsela i Tag su rođaci u trećem kolenu, što su im potvrdili njegov deda i njegova baka, koji su rođaci u prvom kolenu i zajedno su odrasli.

Par se odmah zabrinuo za zdravlje svoje nerođene ćerke, ali kad su utvrdili da nema rizika, odlučili da joj daju ime po zajedničkoj praprabaki, Meri Džejn Dolar.

- Kad smo prestali da se brinemo, sve nam je postalo jako čudno i smešno - priznala je ona.

- Sad kad idemo na porodična okupljanja, svi smo u rodu sa obe strane. Na jednom takvom druženju je moj ujak napravio kviz o precima naše porodice, a za jedan od odgovora sam rekla da je to i pradeta mog muža - našalila se Marsela.

- Naša je veza već bila super čudna, ali ovo je samo dodalo dodatni sloj ludila. Spojili smo se tako što smo oboje bili razočarani u svet. Kad smo saznali da imamo zajedničku porodičnu istoriju, nekako se sve posložilo i sada imamo osećaj celine - zaključila je Marsela.

(Espreso/ 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.